ALEGE UNUL DINTRE PLAYERELE DE MAI JOS PENTRU PENTRU A VIZIONA FILMUL
6.1
17 Like-uri
6 Days 2017 film online hd gratis – În aprilie 1980, șase militari înarmați au atacat ambasada iraniană de la Princes Gate, Londra, luând ostatice 26 de persoane din interior și cerând ca răpirea lor să fie transmisă în direct. Pentru următoarele șase zile, a avut loc o confruntare tensionată, în timp ce soldații SAS (Serviciul Spațial al Armatei Britanice) au pregătit un raid așa cum lumea nu mai văzuse niciodată, și care poate schimba lucrurile pentru totdeauna. Dezvoltat cu informații detaliate de la supraviețuitorii evenimentelor din viața reală, acest film este o relatare autentică și emoționantă al unuia dintre cele mai îndrăznețe raiduri ale forțelor speciale din toate timpurile. 6 Days 2017 film online hd gratis
Categorii: Actiune, Drama, Istoric
Data: 21 august 2017
Accesări: 1919
Etichete: 2017, Days
  1. Marian Coca says:

    Scenariu bine pus la punct,efectele speciale cat se poate de realiste (inclusiv natura,timbrul,ecoul,suntelor si vocilor in diferite imprejurari),o ecranizare perfecta a unui scenariu,cat se poate de bun…un film remarcabil pentru mine cel putin !

  2. ghinea tiberiu says:

    un film slabut,as putea spune de propaganda,sfarsitul este previzibil inca de la inceput,nu-i asa fortele binelui vor invinge mereu raul….intrebarea este cine decide cine este de partea binelui si cine de partea raului !!!??? raspunsul este intodeauna acelasi !

  3. Black Johnny says:

    Daca ar fi sa spun ce mi-a placut in primul rand la acest film…ar fi muzica! In rest…s-a vrut a fi un film de actiune, (mmm…doar ca s-au pregatit fortele speciale de vreo 2 ori si tot de 2 ori au anulat atacul), chiar n-as spune ca a fost „mare actiune”…cat despre atacul final…sa fim seriosi…”pistol cu apa”! Dialogurile dintre terorist si negociator…mult prea incarcate de o „profunzime ieftina”, mai ales din partea „engleza”…in fine…un film slabut, tipic englezesc, care nu a convins pe cat si-ar fi dorit s-o faca… Daca nu gasiti ceva mai interesant…Vizionare placuta!

Spune-ţi părerea despre film

loading...