ALEGE UNUL DINTRE PLAYERELE DE MAI JOS PENTRU PENTRU A VIZIONA FILMUL
8.0
12 Like-uri
Într-o fermă izolată de orice civilizație din Statele Unite, o familie cu doi copii este bântuită de o entitate supranaturală. Terorizată de paranormal, familia trăiește o existență izolată și într-o tăcere profundă, de frica unei amenințări necunoscute care îi vânează și atacă la producerea celui mai mic zgomot. Ei își petrec cea mai mare parte a timpului în tăcere, adaptându-se la o existență complet tăcută pentru a ține departe amenințarea supranaturală care se ascunde în întuneric. Trăind o viață liniștită și simplă în pădure, ei comunică doar în limbajul semnelor, evitând aproape orice ar putea face un zgomot puternic. Tăcerea înseamnă supraviețuire, însă curând un zgomot accidental dezlănțuie infernul și familia trebuie să lupte pentru a supraviețui. În mijlocul nicăierului și terorizați de o entitate misterioasă, vor reuși aceștia să supraviețuiască teribilei provocări?
Categorii: Drama, Horror, Sci-Fi
Data: 22 mai 2018
Accesări: 265
Etichete: 2018, Place, Quiet
 1. Black Johnny says:

  Un film care reuseste sa te tina in tensiune, chiar daca dialogul verbal, aproape ca lipseste. In schimb exista increderea unul in celalalt si puterea tacerii. Merita vazut! Vizionare placuta!

 2. Cristi says:

  Frumos

 3. Ionut says:

  Optul acela este numarul actorilor din film ,pe bune ,nici 3 nu i-as d-a !

 4. claudiu says:

  Bun filmul.Chiar foarte bun.Te tine in suspans.

 5. George says:

  E bun ! I n genul SF subiectele sunt nenumarate, macar de sar scoate un astfel de film saptamanal. Evident nu a avut bugetul la Avatar.

 6. Florin says:

  Foarte bun

 7. orca says:

  sa vedem ce spuneti voi ca este bun

 8. bau_bau says:

  Cam plictisitor, cam penibil. Nota 6.

 9. Ana says:

  Reusit

 10. Anonim says:

  Cool

Spune-ţi părerea despre film

loading...