ALEGE UNUL DINTRE PLAYERELE DE MAI JOS PENTRU PENTRU A VIZIONA FILMUL
5.8
5 Like-uri
American Hangman 2019 online subtitrat in romana – Doi bărbați, care nu se cunosc unul pe altul, sunt răpiți și ținuți captivi într-o cameră izolată de un psihopat care nu-și arată fața. Cel care i-a răpit, postează pe rețelele de socializare diferite ipostaze cu cei doi și intenționează să îi ucidă înainte de răsăritul soarelui. Scopul său este acela de a face senzație în mediul online. Pe măsură ce autorităție încearcă să dea de urma criminalului, înainte de a-i ucide pe cei doi, devine din ce în ce mai evident faptul că publicul online are rolul de judecător și de jurat. Totuși, ce se va alege de soarta celor doi nevinovați? American Hangman 2019 online subtitrat in romana
Categorii: Thriller
Data: 16 ianuarie 2019
Accesări: 78
Etichete: 2019, American, hangman
 1. Ana says:

  Un film foarte bun in care se descrie eroarea sistemului judiciar din zilele noastre , când, ceea ce părea a fi de necontestat, se dărâmă si lasă loc adevărului să iasă la suprafață.

 2. Anton says:

  Naspa

 3. George says:

  !!!! EXCELENT FILMUL!!!! Maxim …te tine conectat 100% . Finalul …WOW ~~~si plus. NOTA 9+ fara dubii. MULTUMIM admin. Atentie … nu prea e timp de mers la pisu 😉 VIZIONARE PLACUTA

 4. JOINT says:

  L-am vizionat de dragul lui Sutherland. Psihologic vorbind totul e ilogic. Un criminal psihopat suparat pe sistem ca altul a fost condamnat in locul lui. Really????? El vrea o justitie corecta desi nu-si recunoaste fapta. De suparare pe eroarea judiciara mai omoara un amarat nevionovat pe care-l asteptau doi copii acasa. In numele adevarului. Live on-line. S-a vrut ceva, a iesit altceva. Naspa.

 5. fyttyty5yyf says:

  furmos…..merita vazut!!!!!

 6. ANONIM says:

  Băbăiete, filmul e mișto făcut. da ceva nu se leagă, nu are sens. dacă istericul era fratele sau tatăl victimei mai mergea. au dat chix ! don’t by it!

 7. cintezoiu says:

  io votez cu Ana , pt ca am avut senzatia ca eu am gandit ce a scris ea …
  eeeii, se mai intampla, nu-i asa ?!
  Orisicum SUPER FILM.
  (ba’ chiorilor , vedeti punctul ? )

 8. Emy says:

  Tare filmul 10

Spune-ţi părerea despre film

loading...