ALEGE UNUL DINTRE PLAYERELE DE MAI JOS PENTRU PENTRU A VIZIONA FILMUL
7.3
3 Like-uri
Regizorul Clint Eastwood revine din ianuarie în cinematografe cu filmul de acţiune „Lunetistul American”. Rolul principal îl prezintă pe Bradley Cooper în interpretarea lui Chris Kyle, cel mai eficient lunetist din istoria militară a S.U.A. Chris este trimis în Irak cu unica misiune de a-şi proteja camarazii pe câmpul de luptă. Acurateţea ţintei sale a salvat multe vieţi, motiv pentru care colegii de arme l-au supranumit „Legenda”. Însă povestea lui a ajuns dincolo de liniile inamicilor, care au pus preţ pe capul său şi l-au transformat în ţintă râvnită pentru insurgenţi. Cu toate dramele războilui, Chris se mai loveşte şi de datoria de a fi soţ şi tată model pentru familia care îl aşteaptă acasă.
Categorii: Actiune, Biografic, Drama
Data: 29 octombrie 2018
Accesări: 2571
 1. copilul secolului 21 says:

  Ce frumos ambalate apar pe ecran, toate shitturile petrecute in realitatea de fapt. Personal consider acest film ca fiind despre ironia soartei. Karma ! No less-no more !
  Ce mi-a placut cu adevarat pana acum din tot ce am vazut de la Clint Eastwood, este Gran Torino.

  Mai vine unul in decembrie, The Mule, si dupa motto pare bun, ca se potriveste si acestui mare tragator american ”Nobody runs forever”.

 2. Ana lu' Manole says:

  Sa nu cumva , sa te pui cu americanu’ !! ca asta daca te-a luat la ochi, ala esti ..si te face cum l-a invatat tatal lui si ..mama lui! ..ca are si el si o mama ..nuuu ? ..asa cum o fi ea , tot mama se cheama !

 3. alex says:

  Foarte bun filmul!!!!

Spune-ţi părerea despre film

loading...