ALEGE UNUL DINTRE PLAYERELE DE MAI JOS PENTRU PENTRU A VIZIONA FILMUL
7.5
14 Like-uri
Erou pe Pământ şi apărător al adâncurilor, Arthur Curry (Momoa) va trebui să îşi dezvăluie adevărata identitate, să îşi folosească puterile pentru a ajuta omenirea şi să îşi accepte statutul predestinat, acela de rege al Atlantidei. Alături de Jason Momoa, din distribuţie mai fac parte Amber Heard care o interpretează pe Mera, o luptătoare neînfricată; Willem Dafoe ca Vulko; Patrick Wilson ca Orm, actualul conducător al regatului subacvatic; Dolph Lungren ca Nereus şi Nicole Kidman în rolul mamei lui Arthur. O producţie Warner Bros. Pictures, regizată de James Wan, mult aşteptata acţiune „Aquaman” îl aduce pe Jason Momoa în centrul unei aventuri epice, cu efecte vizuale copleşitoare ce reconstruiesc imperiul subacvatic al celor şapte mări.
Data: 9 ianuarie 2019
Accesări: 94
Etichete: 2018, aquaman
 1. Mama Rabbit says:

  O tampenie pentru handicapati mintal, fara cap si fara coada, din care nu am inteles nimic. Doar efecte speciale si galagie infernala de ma dor urechile, cu tot felul de pisici de mare si delfini care zboara ca niste drone, multa apa si foc, ca-n iad.
  Eroul cu plete si solzi tatuati pe piele arata misto, dar cam slinos. Doamnele vor avea ceva orgasme, singurul lucru pozitiv dupa vizionarea acestui film pentru prosti.

 2. pasageruleo57 says:

  Mie mia placut

 3. Andrew says:

  MAMA RABIT

  handicapat esti tu!!ingust la minte, crescut la coada vaci in timpul lui bunicu care ii place filme ,,radio sant” si cum stau vecini tai retardati si manaca cacat o 3 ore uitandu’se unul la altul,cam filme din astea ar fii genul tau..
  acest film Aquaman,este un film fantezie,o poveste, facut din milioane de dolari si care a scos incansari record!!
  filmul este bestiAL,ignorati acest primitiv MAMA RABIT

 4. Florinkim says:

  O porcarie de film

 5. JOINT says:

  Desene animate pentru copii. Si pentru adulti care n-au avut jucarii cand erau mici. Sau n-au avut tv. Sau pur si simplu vor sa-si bata joc de timpul lor. Nu trebuie judecati.

 6. mihaela says:

  ANDREW , nu mi se pare cuviicioasa reactia ta , la comentariul MAMA RABBIT , fiecare are dreptul la parerea personala , e drept si Mama Rabbit , a sarit un pic calul , dar nu trebuie sa te procedezi la fel ….. eu sunt cinefila veche , de pe vremea cand nu exista internet , si tv prin cablu sau satelit , de pe vremea cand informatia era din revista Cinema , din almanahul Cinema , cand se chiulea de la scoala , si mergeai sa vezi un film , cand se inchiria casete video , cand se dadea video la prieteni …..asa ca , nu cumva sa contesti calitatea mea de cinefil , AQUAMAN , e un film de nota 5,6 , nu a rupt nici cu subiectul , nici cu exprimarea povestii intr-un mod liniar , pacat de distributie , ca a fost realizat cu niste cati bani , ca are incasari record , astea sunt detalii , in afara efectelor speciale , nimic , si am mai vazut filme cu efecte speciale , nu e singurul ….deci in concluzie , fiecare apreciaza dupa bunul sau plac

 7. Iuliana says:

  Simpaticut…un film fanatstic, relaxant…

 8. Cipri says:

  Multumim admin.
  Filmul este foarte, foarte slab.

 9. valentin says:

  acum ….fiecare cu parerea lui. NU TE POTI C……a IN GUSTUL FIECARUIA .Daca s-ar putea doar in gura unora. DIN partea mea….bun filmul

 10. Pipiolo says:

  Mai, dar pretentiosi mai sunteti unii, filmul nu este o capodopera, nici nu pretindea acest lucru, este un film SF cu multa actiune, amuzant pe alocuri, nu e deloc o pierdere de timp. In nici un moment nu cred ca s-a vrut a fi un film cu o intriga complicata, in nici un caz nu vor sa te tina captivat datorita povestii, ci datorita efectelor speciale, este facut pentru a fi vazut in 3D sau la televizoare mari, in HD, nu in varianta cam, pe laptop, piratat pe un site. :))

 11. Aram Acbar says:

  A fost frumos.
  M ia placut.Cine il intelege are ce invata de pe urma acestui film.
  felicitari

Spune-ţi părerea despre film

loading...