ALEGE UNUL DINTRE PLAYERELE DE MAI JOS PENTRU PENTRU A VIZIONA FILMUL
5.1
1 Like-uri
Este prima zi de Crăciun și familia Milgram se trezește dis-de-dimineață și observă că o subtanță neagră le încercuiește casa. Ceva de proporții monumentale se petrece afară, dar familia nu își dă seama exact ce anume. Să fie oare un accident industrial, un atac terorist, un război nuclear? Ei deschid televizorul, disperați să afle orice informație. Pe ecranul televizorului apare mesajul: Rămâneți înăuntru și așteptați instrucțiuni. Inițial, familia crede că este vorba de răspunsul autorităților la un atac terorist, dar paranoia pune încetul cu încetul stăpânire pe membrii familiei și totul degenerează într-un carnagiu sinistru.
Categorii: Horror, Mister, Sci-Fi
Data: 8 octombrie 2018
Accesări: 121
Etichete: 2018, await, Instructions
 1. Ana lu' Manole says:

  Filmul asta e o nebunie de genialitate pusa intr-un tipar noir.
  Pai ? Ce sa mai zic ? Regizorul e unul , Johnny ”Kardashian” ?! .hai ca glumesc cu voi, filmu e chiar opera de arta bleumarin in dungi cu picatele.. sau cum se mai zice , deviant art ..
  Nu indrazneznesc sa va urez viz placuta , pt ca nu e .
  KEVORKIAN , ma nene , asa se numeste baiatu ala care a facut filmul asta , de parca ar fi fost nascut de-o mama vitrega , intr-o zi ploioasa , prin anglia , dar cu nostalgia caucazului natal.

 2. Ana lu' Manole says:

  Mai nene, astept si eu feed-back-uri..eu scriu degeaba pe aici ?
  Nu vreau sa hipnotizez pe nimeni cu comm-urile mele, bune ..proaste , cum or fi ele …

 3. Anonim says:

  pierdere de timp

 4. Ion Utmveanu says:

  RAHAT IN PLOAIE

 5. Sardonic says:

  Ana Lu` Manole, cre` ca esti in deriva, iar traiectoria ta a luat o directie gresita spre Alpha Centauri. Probabil ti s-a defectat GPS-ul. Ti-as imprumuta astrolabul meu dar, din pacate, l-am pierdut intr-o incursiune in Triunghiul Bermudelor. Poate te va ajuta vizionarea serialului Fringe sa iti dezvolti intelectul si, de ce,IQ-ul, cel putin 200. Lumea are nevoie de genii. 😀

Spune-ţi părerea despre film

loading...