ALEGE UNUL DINTRE PLAYERELE DE MAI JOS PENTRU PENTRU A VIZIONA FILMUL
6.8
1 Like-uri
O serie de crime brutale fac vieţile a trei oameni să se întretaie. Tatăl ultimei victime caută răzbunare, în timp ce un detectiv de poliţie justiţiar nu se mai lasă constrâns de limitele legii în investigaţia sa. Principalul suspect? Un profesor de studii religioase arestat şi apoi eliberat din cauza unei gafe a poliţiei.
Categorii: Comedie, Thriller
Data: 5 octombrie 2018
Accesări: 1392
Etichete: Bad, Big, cei, Lupoii, răi, Wolves
 1. whistler says:

  Multe lucruri n-am inteles din filmul asta , dar ce-am auzit , ca si limba , no offense , suna a tiganeascaraboiascabruxelianista ..adica un fel de varza ..indoeuropeana cu pretentii de kingdom ..wtf, poate-s io , prost , dar pt ca le stiu dialectul tiganilor din cartierul meu ..pana la urma urmei , am inteles ce-am avut de inteles .

 2. Ana lu' Manole says:

  Cand vine vorba de lupi , lupoi , sau alti pui de animale salbatice
  eu imi amintesc de ce a zis mama lu’cosbuc, atunci cand a iesit , Ea, la poarta cu o nuia si vroia sa-l joace pe lupoi…iar ala, fugea incotro-vedea ( poate ca o fi ajuns in cotroceni ..dracu’ lupilor stie mai bine ) ..pt ca mama avea o nuia ..si-l tot chema pe lup incoa’ ..si allah fugea ..de manca pamantu’ si lasa lumea in pacea vietii ei !
  E un film bunisor ….mai ales ca se vorbeste intr-o limba pe care eu nu o vorbesc…si nici n-am mai auzit de ea
  O FI LIMBA LUPILOR ..? ma doare-n cot!

 3. Marian says:

  Film israelian! Regizorul si scenaristul psihopati amandoi! Film pentru bolnavi psihic scapati de la furiosi!Dupa parerea mea acest film trebuie interzis!

 4. cony says:

  Final ciudat. Lasa loc de partea a doua, sau pur si simplu e prea subtil pt a fi inteles.

Spune-ţi părerea despre film

loading...