ALEGE UNUL DINTRE PLAYERELE DE MAI JOS PENTRU PENTRU A VIZIONA FILMUL
7.1
4 Like-uri
Este anul 1847, iar Irlanda se află în fruntea „Marii Foamete” care a devastat țara timp de doi ani. Feeney, un soldat irlandez care a luptat pentru armata britanică, își abandonează postul pentru a se întoarce acasă și a se reuni cu familia sa înstrăinată. În ciuda confruntării ororilor războiului, el este șocat de distrugerea foametei și de abrutizarea poporului și a familiei sale. El descoperă că mama sa a murit de foame și că fratele său a fost spânzurat de mâna brutală a englezilor. Curând, Feeney pornește pe o cale distructivă de a-și răzbuna familia, urcând sistematic în ierarhia socială și politică. Hannah, un soldat britanic în vârstă și un renumit urmăritor al dezertorilor, este trimis să-l oprească pe Feeney înainte ca el să poată alimenta focul revoluției. Dar Hannah și Feeney sunt tovarăși vechi de armată cu un respect reciproc construit pe parcursul timpului în care au luptat împreună. Legăturile personale și loialitățile schimbătoare determină ambii bărbați să-și pună la îndoială motivele, în timp ce sunt testați la limită de peisajul infernal al „Marii Foamete”.
Categorii: Actiune, Drama
Data: 1 octombrie 2018
Accesări: 84
Etichete: 2018, 47, black
 1. Marian says:

  Film haotic,eu chiar nu inteleg pe ce criterii site-ul acesta da note!

 2. whistler says:

  Foarte bun filmul : am simtit profilul poporului irlandez si am avut ocazia sa aud si sonoritatea limbii celtice . Da, pot sa-i zic , film de haiducie .

 3. Ana lu' Manole says:

  Am citit ca cineva a zis ca filmul ”ar fi” haotic ?
  Acest film este orice altceva , dar haotic nu e de nici o culoare , e asa de logic , ca pana si englezoii de sasenach ( nu stiu daca am scris corect , sorry) ar pricepe ridicolul imperialismului lor asupra omenirii .Nu mai zic nene nimic ! ..ca sare commonwealthu’ pe mine !

 4. SERBAN MIRCEA says:

  Site-ul asta da note pe criterii ce n-au nicio legaura cu infantilismul exacerbat. Film haotic, D-zeule, haotice doar mintile tale specific regnului vegetal, pot fi… Film de exceptie!

 5. Ivan says:

  Un film bun de 7

 6. iulian says:

  Nu site-ul da note

 7. Elahim says:

  Un film care subliniaza clar abuzul guvernamental dar mai ales arata ca orice agent,jandarm ,soldat este un criminal lipsit de empatie,de Umanitate.Daca o persoana ucide in Legitima Aparare este numit ucigas,daca statul ucide mii de oameni i se zice statistica,inabusirea rascoalei,tentativa de lovitura de stat totul spre lauda si preamarirea lacomilor si trantorilor.Sa ucizi orice agent al statului e o DATORIE SI O OBLIGATIE.Nu ucizi un om ,ucizi un mercenar ordinar.

 8. Samsungul says:

  Un film autentic, si o poveste deosebita. Limpede ca lumina zilei. Finalul de excepție. Se termina cu întrebarea:
  – Calea răzbunării și luptei, sau a libertății noului și acceptării?

  Felicitări pentru realizare și punere artistică în scenă. Nota 10!

 9. Mircea65 says:

  O pagina din istoria poporului Irlandez

 10. klau99 says:

  merita vazut un film bun

 11. Sony_hbo says:

  foarte bun filmul …recomand

Spune-ţi părerea despre film

loading...