ALEGE UNUL DINTRE PLAYERELE DE MAI JOS PENTRU PENTRU A VIZIONA FILMUL
6.5
3 Like-uri
Emilie este o tânără directoare de resurse umane care lucrează la o mare companie franceză. Ambițioasă și dedicată muncii ei, este un bun soldat, pregătită să pună în aplicare metodele dure ale conducerii, Dar, într-o zi, unul dintre angajați se sinucide chiar în fața ei. Marcată puternică de moartea colegului ei, își dă seama că și compania trebuie să-și asume responsabilitatea pentru asta. În timp ce o investigație are loc, prinsă între colegii ei traumatizați și sub presiunea unei ierarhii puternice, ea va trebui să se descurce pe cont propriu.
Categorii: Drama, Thriller
Data: 20 februarie 2018
Accesări: 323
  1. dEm says:

    Excelent ! Viața într-un sistem de management piramidal corporatist este identică cu acțiunea filmului… mai departe fiecare individ alege ce trebuie să facă mai bine pentru el… indivizii cu o personalitate puternică, rebelii, sau solitarii nu au ce să caute într-o astfel de organizație doar dacă sunt in vâful piramidei … ceilalți participanți la procesul muncii vor fi storși ca o lămâie până când randamentul, banii, vârsta sau orice alt motiv care nu mai este conform cu ambițiile companiei, individul este îndepaătat și înlocuit cu un alt geniu … Nu vă îmbătați cu succesul vostru rapid în ierarhia companiei pentru ca în realitate nu sunteți decât o verigheta aruncată departe în nisip … ca să nu mai fie găsită chiar dacă este ” căutată” !
    Însă turnătorii … nu sunt bineveniți nicăieri … mai bine îți bați bine superiorul decât să-l torni!!!

    Trădarea este apreciată de învingător, dar îl DISPREȚUIEȘTE pe trădător …

  2. Chis Septimiu says:

    FILMUL DEMONSTREAZA URMATORUL FAPT: SIMTUL VALORII NU ESTE TOTUNA CU „SIMTUL COMPETITIEI” – DESPRE CARE SE VORBESTE IN FILM…

Spune-ţi părerea despre film

loading...