ALEGE UNUL DINTRE PLAYERELE DE MAI JOS PENTRU PENTRU A VIZIONA FILMUL
8.0
12 Like-uri
Desfigurat de atacul unei bovine și părăsit de... simțul gustativ, Wade Wilson are aspirații înalte: vrea să devină cel mai "hot" bufetier al cafenelei în care lucrează. Căutând savoarea vieții, dar și un aparat care l-ar putea ajuta să călătorească în timp, Wade trebuie să-și croiască drum printre ninja, temuți mafioți japonezi yakuza și... câini în călduri. Va înțelege, până la urmă, care sunt lucrurile cu adevărat importante: prietenia, familia, gustul și acea mult râvnită cană de cafea cu titlul "Cel mai bun amant".
Categorii: Actiune, Aventura, Comedie
Data: 12 august 2018
Accesări: 288
Etichete: 2018, deadpool
 1. tanasie george daniel says:

  Primul a fost mult mai bun..

 2. george says:

  e o porcarie de film

 3. Marian says:

  mai fratilor,nu stiu si nu inteleg pe ce criterii se dau note la acest site dar dupa parerea mea sunt note complet gresite menite sa induca in eroare vizitatorul ca sa urmareasca niste filme slabe pentru a avea statistici bune,prin urmare inainte de vizionare dragii mei va sfatuiesc sa urmariti comentariile-daca exista,pe urma vizionati trilerul si abia apio vedeti filmul,daca urmati acesti pasi faceti economie de timp pierdut si nervi.

 4. marcel popa says:

  mie mi-a placut si prima parte si a doua.sant filme facute altcumva de ce am mai vazut.

 5. Gheo says:

  Din exprimarea ta cu „sAnt” ne-am dat seama de nivelul intelectual si pe cale de consecinta, de filmele pe care le gasesti a fi „altcumva”.

  Multumim

Spune-ţi părerea despre film

loading...