ALEGE UNUL DINTRE PLAYERELE DE MAI JOS PENTRU PENTRU A VIZIONA FILMUL
6.7
11 Like-uri
Într-un viitor nu foarte îndepărtat, o rasă extraterestră ostilă atacă Pământul, salvatorul planetei fiind comandantul flotei internaţionale, Mazer Rackham (Ben Kingsley). Un nou atac este însă iminent, iar colonelul Graff (Harrison Ford) şi Armata Internaţională trebuie să găsească cel mai puternic luptător care să oprească invazia.
Categorii: Actiune, Sci-Fi
Data: 30 ianuarie 2018
Accesări: 2817
Etichete: Ender, Ender's, Game, Jocul, lui
 1. Anonim says:

  tare daca ar fi jocul acesta ar in

 2. Anonim says:

  Super Tare. Merita vazut bravo admin…

 3. xanthu says:

  pentru copii,si chiar copii prosti si lenesi..

 4. Stefan says:

  Super filmul ma emotionat foarte tare al recomand

 5. iulian says:

  este doar un sf

 6. Florian says:

  Sigur ca este doar un SF, dar oare noi cand gandim nu suntem in zona SF-urilor? Oare marile realizari nu au avut la baza tot SF-uri? SF-uri pentru unii, vizionari pentru altii. Eu cred ca puterea mintii ne ajuta sa infaptuim lucruri marete chiar daca multi nu realizeaza asta.
  Este un film frumos care chiar daca nu este nemaipomenit, da frau liber imaginatiei si asta este bine.
  Merita vazut

 7. Black Johnny says:

  „Am avut foarte multe lupte…mereu am inteles cum gandeste inamicul. Si cand il cunosti cu adevarat, incepi sa-l iubesti. Cred ca-i imposibil sa intelegi pe cineva in intregime, fara sa-l iubesti asa cum el se iubeste pe sine. Si in acel moment il distrugi…faci imposibil sa te mai raneasca din nou.”…O-hoo-hoo…nu stiu de ce, dar cele spuse de gura pustiului asta, pe post de actor principal…ma face sa-mi pun intrebarea, retorica de altfel, daca nu cumva el vorbeste despre instinctele primare ale omului care inca nu incepuse sa se manisfeste ca pradator, insa zacea in el o astfel de curiozitate pe care a transformat-o repede in strategie pentru a domina…Desi cred ca ar fi mai rau daca, in cateva generatii, vom deveni ca specie, cu un astfel de tip de gandire/strategie…Premisele ar fi deja „pe piata”…(vezi agresivitatea, violenta, starea de furie ce apare /sau apar la adolescenti, iar ca un flagel, varsta deja a scazut in randul pustilor de gradinita…)
  Imi amintesc cum spunea cineva, ca forta pura si nealterata de catre cutumele societatii, este in perioada varstei foarte mici…aceasta „forta pura” este de neoprit…creierul fiind „viu”… Dar ce se va intampla atunci cand cineva va controla aceasta „furie pura”? Mi-a placut ideea filmului, care nu este departe de o astfel de teorie…
  In alta ordine de idei…un SF fain, „curat”, „cinstit”, cu „poveste”…care cred ca este pe gustul fanilor SF. Mie mi-a placut foarte mult…
  Vizionare placuta!

Spune-ţi părerea despre film

loading...