ALEGE UNUL DINTRE PLAYERELE DE MAI JOS PENTRU PENTRU A VIZIONA FILMUL
5.9
10 Like-uri
F.R.E.D.I. (2018) urmărește povestea unui robot inteligent care este furat de la o instituție secretă de cercetare de către principalul om de știință al proiectului, Dr. Josephine Palmer. În timpul unei urmări intense, dr. Palmer este forțată să o ascundă pe F.R.E.D.I. într-un adăpost abandonat adânc în pădure. Curând, adolescentul James face descoperirea vieții sale în pădurea din spatele casei: un robot prietenos pe nume F.R.E.D.I.. Perechea formează rapid o legătură, în timp ce traversează problemele adolescenței, păstrând în același timp secretul față de tatăl recent divorțat al lui James, Randy. Împreună cu Danny și Natalie, James formează o echipă pentru a o ajuta pe F.R.E.D.I. să găsească drumul înapoi către creatorul ei, Dr. Palmer, și să se sustragă lui Grant, un răufăcător tulburat aflat pe urmele acesteia.
Categorii: Aventura, Familie, Sci-Fi
Data: 18 octombrie 2018
Accesări: 124
Etichete: 2018, fredi
 1. Ana lu' Manole says:

  L-am vaz ieri pt ca stiam ca o sa se bage si aici si trebuia sa fiu pregatita ,ESTE EXTRTAORDINAR DE FRUMOS SI DE CURAT este un ideal de realitatate !
  a propos , m-am prins ca adminul nu e robont ! yesss ..m-am eliberat de-o grija!

 2. Daniel says:

  Interesant si placut ; se merita vizionat fiind un amestec de aventura-comedie-sf pentru varste sub 18 😉

 3. Ivan says:

  Nota 7

 4. Ana lu' Manole says:

  WTFlori de nu ma uita : da ce naiba se intampla la fix 18 ani ? de ailaltii pana-n 180 . nu au voie sa-l vizioneze si ei ? ! ? ! ?

 5. masCOOL says:

  Vrei sa te uiti impreuna cu fiul tau la ceva? Asta este potrivit.

 6. Ilie Moromete says:

  SF 2018? No way!!! Mai degrabă, episod Disney Channel. Kitsch total: de la umor, producători, regie, casting, acting… până la femeia de mătură-n platou. Pe lângă kitsch-ul ăsta… „Chappie” a fost capodoperă. E 2018, ce mama dracu, ăsta-i film de cinema? Pe bune??? Avem silver screen-uri de 270 de metri pătrați; lasere RGB 4K; ochelari de-ţi bagi floricelele-n nas, ca Mr.Bean; sunet de te căpiază din toate direcţiile, Dolby Atmos cu până la 128 de piste independente; tremură pereţii ca la cataclism de zboară limonada din pahare; bass-ul te izbeşte din scaun, de-ţi scoţi chiloţii din… cu patentu! Şi tu torni SF-uri de-astea… cu duduia Lizuca şi cu motanu Dănilă! În 2018! Original, nimic de zis. Şi subiectul la fel. Doar nişte producători care au fumat prea multă iarbă pot să investească în asemenea proiecte şi să mai viseze şi la continuări. Pe IMDb scria unu, care trăsese, probabil, prea mult praf de copt: „A Masterpiece of Science Fiction”. Serios? Da’ mă rog, fiecare cu fluturii, curcubeele şi unicornii lui 🙂

Spune-ţi părerea despre film