ALEGE UNUL DINTRE PLAYERELE DE MAI JOS PENTRU PENTRU A VIZIONA FILMUL
5.7
8 Like-uri
Sean Terrel e un adolescent ce duce o viaţă la limita infracţionalităţii, împreună cu fratele său mai mic, Oscar. Tot el e şi cel care are grijă de familie, şi de bunica sa aflată în stare paraplegică, după ce mama lor i-a părăsit lăsându-i să se descurce cum pot. Dar, Sean încă se gândeşte la fosta sa iubită din liceu, Alex, pe care o revede la o petrecere în aer liber, pe malul unui lac, unde reuşeşte să schimbe câteva cuvinte cu ea şi să-i ofere numărul său de telefon. După petrecere, Alex pleacă împreună cu noul ei prieten, Tom, să facă o baie în lac, şi inexplicabil e pe cale să se înece şi dispare sub ape, astfel încât Tom nu reuşeşte să o găsească. Dar în aceeaşi noapte, pe cerul înstelat are loc un fenomen ciudat, oferit de lumini ciudate ce se unesc şi se despart, formând diferite forme. Alex apare rătăcind pe drum şi apelează la Sean să vină să o iau de pe autostradă, iar curând începe să prezinte nişte abilităţi supranaturale, dar şi periculoase, care îi pot pune lui Sean viaţa în pericol. Datorită noilor abilităţi ale lui Alex, cei doi încep să fie urmăriţi de autorităţi pentru a afla adevărul din spatele transformării lui Alex, dar şi să muşamalizeze apariţia ciudatelor lumini în toiul nopţii.
Categorii: Thriller
Data: 1 octombrie 2018
Accesări: 151
Etichete: 2018, Light
 1. Marian says:

  Film facut cu buget redus,pacat,scenariul si regia ar fi meritat un buget mai generos,actorii principali desi tineri sunt foarte buni pe rol,un film care merita vazut,nu mai vreau sa dau note,voi spune doar daca filmul merita vazut sau nu.

 2. paul says:

  merita 10 pe usor ,un super sf facut cu buget redus,merita vizionat

 3. whistler says:

  Un film care mi s-a parut simplu dar placut , mai ales ca are si o idee buna ..pe care nu o s-o divulg, ca sa nu le stric placerea descoperirii celorlaltor vizionatori.

 4. Dan says:

  Destul de bun filmul si ideea este oarecum logica. Merita vazut. Nota 7,5-8.

 5. Black Johnny says:

  Un film dragut, cu o poveste care s-a mai perindat pe micile si marile ecrane… Nu este nici pe departe un „thriller” asa cum a fost filmul clasificat, si nici SF asa cum poate s-ar fi dorit sa fie …este mai curand…hai sa o numim „o fantezie UFO”. Oricum filmul isi merita nota si este de genul- „vineri seara la PROTV”. Daca nu gasiti altceva mai bun, mai interesant…Vizionare placuta!

Spune-ţi părerea despre film

loading...