ALEGE UNUL DINTRE PLAYERELE DE MAI JOS PENTRU PENTRU A VIZIONA FILMUL
7.7
0 Like-uri
Ecranizarea unei piese a scriitorului britanic Frank Cottrell Boyce. Conform tradiției evreiești de a „discuta în contradictoriu" cu divinitatea, un grup de deținuți de la Auschwitz decide să-l cheme pe Dumnezeu la judecată in absentia. E anul 1943, iar în baraca de lagăr se află un fizician, un mănușar, doi rabini, un profesor de drept și cel puțin un criminal; toți doresc cu disperare nu doar să supraviețuiască, dar și să deslușească sensul propriei existențe. În vreme ce așteaptă cu spaima în suflet să descopere dacă urmează sau nu să sfârșească în camera de gazare, prizonierii încearcă să afle cum și de ce a putut Dumnezeu să îngăduie atâta suferință.
Categorii: Drama, Razboi
Data: 1 octombrie 2018
Accesări: 29
 1. whistler says:

  Un giuvaer de film ! A ajuns la noi dupa 10 ani dar actualitatea nu cred ca si-o va pierde prea curand, sau poate, cine stieee ? God le stie si le poate pe toate, ca doar el e cu bless America si cu save the Quin…si cate ..si mai cate..

 2. Ana lu' Manole says:

  Daaaa…e un fel de jewel de mouvie …dar nefericitii aia , nu stiau atunci ca tot ai lor le-au tras-o ..si nici acuma nu vor sa recunoasca ..adevarul..despre d-z-eul lor ..asa ca eu dupa mintea mea , cred c-o sa si-o ia in continuare ..profesorul are dreptate , FASCISMUL ATRAGE FASCISTII ,,si dupa asta , adonaiul lor sa-i ierte , ca eu nu-s de acod cu N.W.O.
  Apropont: noi pt ei suntem goimi ..cautati nene , pe net , ca sa vedeti intelesul fascismului la originile lui !!!!!!!!!!

 3. Samsungul says:

  Bine realizat, bine jucat. O încercare totuși puerila, de a-l cauta pe D-zeu in rațiuni. Filmul il consider f bun, pentru cei care își pun cât de cât problema esențială:
  – Who the f*ck am I?

 4. God Joe says:

  E un film asa de tare ca nici nu mai bagi de seama ca se desfasoara intr-un spatiu inchis si cu niste oameni furiosi pe faptul ca altii sunt mai fascisti decat ei.Ce ironica si tragica comedie umana !
  Cu ocazia asta o sa-i multumesc samsungului ca m-a facut sa-mi pun intrebarea respectiva, iar cand o sa gasesc raspuns, a sa-l spun la toata lumea .

 5. Bvulgaru says:

  DECI , doar 21 de vizualizari ,la un film capodochia ??
  Mai , voi chiar intelegeti pe ce lume traiti ! Traiv-ar neamu si tot ce iubiti !
  Acuma , daca fac in continuare pe statisticianu , ma fra , asta e nivelu , adica , impotenta pe toata linia de interes a intelegerii !
  Pai cum sa nu le dau dau dreptate , alora care ne ft in cur si la melodie ,,,zilnic ?????????
  Las ferbinti va trebuie ? las ferbinti , gasiti !
  SINCER: O CAPODoprah , de film .

 6. chili says:

  biblia e o blasfemie adusa la adresa adevaratului D zeu(PAVEL CORUT)filmul e atat de bun incat m as adresa omenirii sa l vizioneze,sa citeasca vechiul testament si sa traga concluzii, asi zice,,,,,,repede oameni buni pana mai e pe net m as adresa in special tinerilor sa nu ajunga la 50 de ani cu creierul spalat de popi

Spune-ţi părerea despre film

loading...