ALEGE UNUL DINTRE PLAYERELE DE MAI JOS PENTRU PENTRU A VIZIONA FILMUL
N/A
15 Like-uri
Hangman (2017) urmărește povestea unui detectiv de la omucideri care se alătură unui profiler criminalist pentru a prinde un ucigaș în serie, ale cărui crime sunt inspirate de jocul pentru copii „Hangman”. Ray Archer și partenerul său, criminalistul Will Ruiney sunt delegați să prindă unul dintre cei mai notorii și periculoși criminali în serie din oraș, care execută o versiune degenerată de crimă, folosindu-se de jocul Hangman. Între timp, jurnalista Christi Davies raportează despre masacrul criminalului, umbrindu-le activitatea detectivilor care se luptă cu misterul din jurul crimelor. Cu toate acestea, criminaliștilor le este foarte greu să afle cum funcționează versiunea jocului sadic al ucigașului, joc care este legat cumva de trecutul lui Archer. Vor reuși oare să dezlege misterul din spatele jocului degenerat și să oprească seria de crime?
Categorii: Crima, Mister, Thriller
Data: 24 noiembrie 2017
Accesări: 707
Etichete: 2017, hangman
  1. Contesa says:

    Super

  2. Florin says:

    Un film foarte slab, cu o actiune liniara, tanara ziarista le stie pe toate, lasand impresia ca cei doi sunt personaje secundare si nu invers, Al Pacino cred ca a ramas fara bani de a acceptat un atfel de scenariu. E parerea mea, nu dati cu pietre. ))

  3. Renate says:

    Dezamagire totala. Al Pacino intr-un film politist de doi lei, un scenariu lipsit de credibilitate, regie proasta, un film prost , facut in graba, pana si actorii pareau plictisiti de rolurile lor. Pierdere de timp.

Spune-ţi părerea despre film

loading...