ALEGE UNUL DINTRE PLAYERELE DE MAI JOS PENTRU PENTRU A VIZIONA FILMUL
7.9
1 Like-uri
Jesús del Cerro ne prezintă Hawaii, o poveste despre cum să ajungi la o moștenire de 3 milioane de dolari într-o vreme când un singur dolar deținut în casă era motiv să-ți pierzi libertatea pe viață. Hawaii este un film de acțiune, despre dragoste, dar și despre bani cu care îți poți cumpăra dacă nu fericirea, măcar libertatea de a alege să fii nefericit.
Categorii: Drama
Data: 17 iulie 2018
Accesări: 188
Etichete: 2017, Hawaii
 1. catalin says:

  super tare filmul nota 10

 2. Laura says:

  Am vizionat un film fantastic, realitatea nu era aceea. Am impresia ca inca sunt persoane care incearca sa denigreze ROMANIA .In general un film frumos , am ras destul de mult . In legatura cu starea cladirilor am impresia ca sunt cam degradate fata de cum erau in accea ”epoca”. Multumim si asteptam un film cu un buget mai adecvat ….

 3. stefan tihon says:

  subtire rau de tot.nota 4 spre 5…

 4. Marius says:

  Film bun,cu usoare exagerari,dar care a creionat fidel perioada rusinoasa prin care am trecut….Laura,nu sunt de acord cu tine,nu e denigrarea Romaniei,LUCRURILE CHIAR ASA STATEAU,nu uit cand stateam la coada la „ce o veni”,pentru ca era binevenit ORICE ,din contra,arata ca indiferent de conditii si in ciuda unor slugi cozi de topor,exista oameni care isi urmeaza convingerile si visele…Felicitari

 5. Joana says:

  salu sunt cinefila inraita si imi pare rau ca nu depasim perioada resp. artistic vorbind, povestea putea fi altfel spusa comercial cu mai mult impact nu doar monotonia, lentoarea, lipsa zvacului, samd. caracteristice cinematografiei autohtone, intrebare: din 90′ pana azi e ceva bun, nou, altceva in Romania ? eu zic DA, so oameni buni reorientarea nu e o chestie negativa, exista un orizont!!!

 6. Florin says:

  Super

Spune-ţi părerea despre film

loading...