ALEGE UNUL DINTRE PLAYERELE DE MAI JOS PENTRU PENTRU A VIZIONA FILMUL
5.8
1 Like-uri
Uraganul este povestea unui grup de polonezi curajoși care au luptat pe cerul Angliei în timpul celui de-al doilea război mondial, nu numai pentru a apăra Marea Britanie de naziști dar și pentru a păstra în viață ideea propriei țări libere. Este 1940, Marea Britanie se luptă aproape singură împotriva imperiului nazist, locuitorii săi se întreabă care le va fi viitorul dar o mână de oameni știu prea bine ce-i așteaptă. Ei au văzut Varșovia cum arde, Polonia cum se sfărâmă, Franța cum capitulează. Oamenii ca Jan Zumbach, Witold Urbanowicz, Miroslaw Feric și Tolo Lokuciewski, piloți ai Forțelor Aeriene Poloneze, știu că dacă Luftwaffe nu este oprită, atunci Polonia, Olanda și Franța, si toata Europa va fi la cheremul lui Hitler. Ei sunt pregătiți să lupte dacă li se dau avioane.
Categorii: Drama, Razboi
Data: 24 octombrie 2018
Accesări: 127
Etichete: 2018, hurricane
 1. ioan says:

  poate ca e un film bun..eroic…pe mine nu m-a prins..dupa 30 min…nu stiu..poate nu l-am inteles….6

 2. Ivan says:

  Nota 6,5

 3. whistler says:

  are ceva care pe mine m-a atras,probabil faptul ca in confruntarile aeriene se pastreaza acel eroism originar al luptei unu la unu, ca in rest , razboiul nu-i decat macel
  si la final are si ceva ce eu nu stiam despre profilul poporului englez

 4. ADY says:

  Faptele de arme ale pilotilor polonezi nu pot fi niciodata uitate, chiar daca englezii nu si-au manifestat recunostinta…..cei ce s-au intors in Polonia ocupata de bolsevicii lui Stalin, au suferit dublu. Asta este ironia razboiului crunt ,dar si aranjamentele politicienilor tampiti (ma refer la Churchill si Roosevelt), care au dat pe mana lui Stalin toata Europa de est ! Filmul este de +9, ar trebui ca tinerii care au vizionat filmul sa-si completeze cunostintele despre istorie, unde se vede treaba ca au lacune serioase !

Spune-ţi părerea despre film

loading...