ALEGE UNUL DINTRE PLAYERELE DE MAI JOS PENTRU PENTRU A VIZIONA FILMUL
8.6
7 Like-uri
În urma unui teribil accident cu parapanta, Philippe (Francois Cluzet), un artistocrat înstărit, e nevoit să angajeze un asistent personal și, surprinzător, îl alege pe Driss (Omar Sy), un tânăr din suburbii, proaspăt ieșit din închisoare. Pe scurt, cea mai nepotrivită persoană pentru job. Lăsând la o parte lipsa lui de experiență, când vine vorba despre umor lucrurile se schimbă radical. Și astfel, toate barierele dispar, lăsând loc celor mai nebunești, ciudate și incredibil de amuzante aventuri, în care Philippe și Driss se antrenează constant, clădind o prietenie puternică, deși improbabilă.
Categorii: Biografic, Comedie, Drama
Data: 4 septembrie 2014
Accesări: 2099
 1. Anonim says:

  nu e o capodopera cineasta, e un film bun ce are puterea de a schimba o zi urata in una perfecta. te face sa vrei sa fii mai bun.

 2. ACDC says:

  Dog’s bollocks madafakaaa!!! Si ce daca nu e apreciat de critici!? So what.so what, who fokin cares!? Nici Charlie Chaplin n.a fost. Sau Burton. Sau O’Toole. I.au ocolit toata viata la Oscaruri. Lui Newman i.au dat la pensie… iar lui DiCaprio i.au dat in compensare… ca l.au sărit din schema atatia ani. Ca a avut cel putin 5 prestatii peste aceea pentru care a primit statuia incuiatilor aia.

 3. Ilie Moromete says:

  Ceee vorbeşti, mă… bun de tot! :)))
  Îmi zise, mie, Catrina: „Ia vezi… Ilie! Credeai că, noi, avem probleme!? Na, probleme!”
  Cică, dacă-l văd… o să-mi treacă toate boalele.
  – Şi-ţi trecură?
  – Nu, bă… da’ m-apucă burta şi uitai de ălilalte.

Spune-ţi părerea despre film

loading...