ALEGE UNUL DINTRE PLAYERELE DE MAI JOS PENTRU PENTRU A VIZIONA FILMUL
7.0
3 Like-uri
În 2003, la 30 de ani după ce au slujit împreună în războiul din Vietnam, fostul medic Larry „Doc” Shepherd din Navy Corps se reunește cu fostul marin Sal Nealon și reverendul Richard Mueller, într-o altfel de misiune: să-l îngroape pe fiul lui Doc, un tânăr marin ucis în războiul din Irak. Doc decide să renunțe la înmormântarea în Cimitirul Arlington și, cu ajutorul vechilor săi prieteni, pornește într-o călătorie dulce-amăruie pe Coasta de est spre casa lui, în New Hampshire. În timpul călătoriei lor, acești bărbați încep să-și împărtășească experiențele și amintirile, iar excursia lor devine una a introspecției. Pe parcurs, Doc, Sal și Mueller își amintesc și se împacă cu amintirile comune despre războiul care continuă să le modeleze viața.
Categorii: Comedie, Drama, Razboi
Data: 28 martie 2018
Accesări: 620
Etichete: 2017, flag, Flying
  1. Anonim says:

    de unde au scos nota asta la un film in care nu se intampla nimic???

  2. arin says:

    Daca vreti actiune, nu va uitati le film.

    Daca vreti un film despre oameni sub vremuri, despre prietenie, puterea de accepta, de a o lua de la capat, atunci urmariti filmul.
    Actorii sunt din convingatori, umani, cu simt al umoruluii, amintindu-si despre razboiul pe care l-au pierdut in Vietnam, acum, in doilul mortii unuia dintre fiii care moare intr-o misiune in Iraq. Nota 9.

Spune-ţi părerea despre film

loading...