ALEGE UNUL DINTRE PLAYERELE DE MAI JOS PENTRU PENTRU A VIZIONA FILMUL
6.8
4 Like-uri
În timp ce erau la o cină, un grup de prieteni se decid să lase monotonia deoparte și sunt de acord să joace intre ei un joc prin citirea mesajelor private din telefon primite în aceea seară, însă rezultatele sunt neașteptate și foarte dezastruoase pentru întreg grupul de prieteni deoarece credeau că între ei nu este nimic de ascuns.
Categorii: Comedie
Data: 27 noiembrie 2018
Accesări: 66
Etichete: 2018, jeu, le
 1. Comedysimple says:

  Filmul este belea! Si amuzant si putina drama captivanta de altfel un pic de psihologie adaugata treptat pana la un nivel mediu de deductibilitate!
  Nu este o pierdere de timp, romatic si foarte captivant! Recomand!

 2. tincasipetrica says:

  de mult nu am mai vazut un film asa bun

 3. marc says:

  bun tare un 10

 4. Bun... dar se putea şi mai bine says:

  O idee bună… un film interesant. Cel puţin versiunea originală fiindcă mi se pare o alegere stupidă lansarea unei versiuni cu coloana sonoră în engleză şi faptul că mişcarea buzelor nu se potriveşte, neam, cu sunetul. Nu prea sunt un mare fan al genului ăsta de afaceri şi de practici pupincuriste: să tragi alte voci, în altă limbă, peste cele originale. Este ca şi cum… te-ai uita la Brigada Diverse, cu alte voci, în limba rusă. Din dorinţa de a stoarce ceva de la vorbitorii de limbă rusă: bani, aprecieri, atenţie, etc.
  Dar ideea filmului, este de apreciat, avea potenţial. Mare potenţial, din toate punctele de vedere. Este extrem de greu, aproape imposibil, să găseşti modalitatea de a face un film bun şi de un real succes financiar cu doar şapte actori în interiorul unui apartament.
  Cu un scribălău talentat şi cu un casting ales cu un pic mai multă atenţie (şi dare de mână), chiar cred că s-ar fi putut face un film de top 100 (în altă limbă decât engleză). Fiindcă francezii chiar au ceva actori: Marion Cotillard, Juliette Binoche, Sophie Marceau, Jean Dujardin, François Cluzet, Lambert Wilson… sunt o grămadă capabili să joace extraordinar în ambele registre dramă/comedie cu o tranziţie naturală şi dezinvoltă.

 5. Io says:

  Correct spus, te mai așteptăm cu prețiozități

 6. F.Q. says:

  Un film despre perversi
  care se descopera impreuna .
  ..nu stiu daca asta e o info pretioasa , dar stiou ca e purul adevar (adica pur , in sens de sincer de mizerabil, adica adevarat rahat )

 7. Anka says:

  interesant film :))) nu incercati jocul cu telefoanele in viata reala !!! :)))))

 8. Compostor says:

  Un film de propaganda gay ,,impachetat,, in comedie.O ,,pastila,, dulce pentru cei normali pentru ai obisnui cu poponeala.In ultimul timp gay-ii au inceput sa apara in filme ca ciupercile dupa ploaie.E vizibila schimbarea directiei de la oropsitul minoritar negru la minoritarul gaozar alintat gay.

 9. simplu eu says:

  https://youtu.be/kqX0-xn8j1g filmul … plagiat total . nu credeam sa vad in cinematografie ca se fura idei scenarii la pachet. varianta Originala 2015…2016 . scenariu actori distributie Italiana -Spaniola . enjoy

 10. Anonim says:

  Este copia fidela a filmului:Perfetti sconosciuti din 2016. Mai bine va uitati la cel original

Spune-ţi părerea despre film

loading...