ALEGE UNUL DINTRE PLAYERELE DE MAI JOS PENTRU PENTRU A VIZIONA FILMUL
8.0
3 Like-uri
Bazat pe aclamatul roman al autoarei Becky Albertalli, Love, Simon (2018) este o poveste despre călătoria palpitantă și tulburătoare de a te găsi și de a te îndrăgosti. Toată lumea merită o mare poveste de dragoste. Dar pentru Simon Spier, un adolescent de șaptesprezece ani, este puțin mai complicat: el este pe punctul de a-i spune familiei și prietenilor săi că este homosexual și că încă nu știe identitatea colegului anonim de care s-a îndrăgostit online. Într-o zi, unul dintre e-mail-urile lui ajunge pe mâini greșite, iar Simon începe să fie șantajat cu secretul său: el trebuie să-l ajute pe „clovnul” clasei să iasă cu fata pe care o place sau homosexualitatea lui va fi dezvăluită, împreună cu numele băiatului pe care îl place. Rezolvarea ambelor probleme poate fi hilară, înfricoșătoare și, desigur, îi poate schimba întreaga viață. Își va găsi oare Simon drumul spre fericire?
Categorii: Comedie, Drama, Romantice
Data: 1 iunie 2018
Accesări: 326
Etichete: 2018, cu, drag, love, simon
 1. Anka says:

  Comedie nu este ..asta este sigur….mai degraba o drama a unui baiat care descopera ca este gay.Nu stiu de ce dar in ultimul timp cam prea multe filme pe tema asta …ce se doreste defapt?? sa fie 50 % din populatia lumii gay?? La 16 ani..vezi doamne stii ca nu iti plac fetele ci baietii….pt ca te-a dezamagit o fata???…ca defapt est gay si ai o familie moderna si foarte intelegatoare care accepta foarte usor aceasta situatie………o prosteala de film…cand am vazut finalul cand cei 2 baieti se sarutau ..m-a lovit scarba de-a dreptul..am tot sperat ca finalul va fi altul…ca baiatul se va indragosti in cele din urma de prietena lui din copilarie Leah……..dar nu a fost deloc asa………..

 2. ADI says:

  o scarba de film,rahat intregA

 3. ted says:

  Oameni buni… habar nu aveti cat efort se depune pentru a se realiza astfel de istorioare… cata bataie de cap si ce batalii la nivel guvernamental, pentru a se accepta in randul oamenilor normali astfel de anomalii… Da, este vorba de sponsorizari enorme ale agendei lgbt si nu numai… si anumite banci mari isi doresc aceasta emancipare, care duce la detramarea si distrugerea familiei !
  Le doresc tuturor sustinatorilor lgbt sa aibe parte de extrema aceea, de „dusul rece” adus de sharia.
  De ce..?
  Deoarece cred – sincer – ca doar asta le poate fi tratamentul… asta este solutia, cura de vindecarea nebuniei in care au ajuns.
  Tot asa si poliginia, e solutia pentru emanciparea femeii, deoarece acestea nu doresc egalitate cu sotii lor, ci, isi doresc sa fie „ca Dumnezeu”.

Spune-ţi părerea despre film

loading...