ALEGE UNUL DINTRE PLAYERELE DE MAI JOS PENTRU PENTRU A VIZIONA FILMUL
7.2
3 Like-uri
La zece ani după ce Mamma Mia! Filmul a cumulat încasări de peste 600 de milioane de dolari pe tot globul, sunteți invitați să vă întoarceți în Kalokairi, magica insulă a Greciei, pentru un nou muzical original bazat pe cântecele formației ABBA. Distribuția originală a primul film se întoarce, de asemenea, și lor li se alătură nume noi precum Lily James (Cinderella, Baby Driver). Mamma Mia! O luăm de la capăt e produs de Judy Craymer și Gary Goetzman, care au produs și primul film. Craymer este, de asemenea, creatoarea și producătoarea muzicalului-blockbuster internațional. Ol Parker, scenaristul emoționantului The Best Exotic Marigold Hotel, este scenaristul și regizorul acestei continuări, după o poveste scrisă de Catherine Johnson, Richard Curtis și el însuși. Benny Andersson și Björn Ulvaeus se întorc, de asemenea, pentru a compune cântecele și versurile, dar și ca producători executivi. Alături le stau, tot în calitate de producători executivi, Tom Hanks, Rita Wilson, Phyllida Lloyd, Richard Curtis și Nicky Kentish Barnes.
Data: 1 octombrie 2018
Accesări: 134
Etichete: 2018, capăt, De, la, luam, mamma, mia!
 1. Anka says:

  dezamagire totala partea aceasta a 2 a a acestui film,de ce? pt ca este foarte dramatic ,nici o scena amuzanta…fata de prima parte este cam praf…..sa o scoti pe Meryl Streep din film , sa ii ucizi personajul si sa o bagi 2 minute la finalul filmului……pfffaaaaaaaaaaaaa de-a dreptul jenant…..pacat….

 2. Marc says:

  Frumos, dar nu. Dupa ce l-am vazut pe primul, nu mai are nici un farmec. Fara cap si coada. Timp pierdut.

 3. anka says:

  admin te rog sa pui si filmul ” I feel prety ” 2018

 4. Dany says:

  Fortat, nici pe departe la fel de fermecator ca primul, iar povestea …pff, doar o scuza pt diverse cantece. Dupa parerea mea, un film inutil, facut doar pentru bani, profitand de succesul primului. Uimitor si scorul IMDB, dar gusturile..

Spune-ţi părerea despre film

loading...