ALEGE UNUL DINTRE PLAYERELE DE MAI JOS PENTRU PENTRU A VIZIONA FILMUL
7.1
2 Like-uri
Plasat în universul financiar, unde mizele sînt uriașe, MARGIN CALL este un thriller despre jucătorii-cheie dintr-o firmă de investiții pe parcursul a 24 de ore din perioada începutului crizei financiare mondiale, în 2008. Cînd analistul-junior Peter Sullivan (Zachary Quinto) pune mîna pe informații care pot duce la căderea firmei, se pornește o avalanșă care îi va aduce pe marginea prăpastiei pe toți cei implicați la nivel decizional sau moral. mergînd dincolo de limitele genului, MARGIN CALL este o explorare a componentei umane a unui subiect mult prea adesea privit doar în alb și negru, un portret curajos și autentic al industriei financiare și al oamenilor din interior care iau decizii ce schimbă viitorul nostru global. PANICĂ PE WALL STREET e filmul de debut al lui J.C. Chandor, care semnează și scenariul thrillerului ce beneficiază de o distribuție de nume de prima mînă: Kevin Spacey, Paul Bettany, Jeremy Irons, Stanley Tucci, Demi Moore.
Categorii: Drama, Thriller
Data: 12 februarie 2018
Accesări: 417
Etichete: 2011, Call, margin, panică, pe, Street, Wall
  1. Dutu says:

    E mare pacat ca pe toate serverele este aceeasi problema neplacuta cu sincronizarea complet defazata intre voce si traducere. E cel putin la 15 secunde distanta in urma traducerea fata de voce. Nu se poate remedia? Multumesc!

  2. tanase says:

    Nu se poate face ceva cu sincronizarea traducerii cu vocea?! E complet defazata si sunt scene intregi care se schimba in timp ce traducerea e mult in urma.

  3. Anonim says:

    sincronizati vorbirea cu traducere,e cu mult in urma

Spune-ţi părerea despre film

loading...