ALEGE UNUL DINTRE PLAYERELE DE MAI JOS PENTRU PENTRU A VIZIONA FILMUL
5.6
2 Like-uri
Marie Curie, fizician si chimist care a luptat pentru recunoasterea lucrarilor sale in comunitatea stiintifica dominata de barbati la inceputul secolului XX in Franta.
Data: 17 octombrie 2018
Accesări: 114
Etichete: 2016, curie, marie
 1. PROPHET says:

  un film despre un geniu incontestabil. Prima femeie care a facut parte din Academie, prima femeie care a obtinut un premiu nobel,primul savant din lume care a obtinut 2 premii nobel unul in chimie si altul in fizica. nu degeaba spunea einstein despre ea: tu nu esti cea mai inteligenta femeie de pe planeta… tu esti cel mai inteligent om!

 2. Ana lu' Manole says:

  @ profetului aurului si ardelenilor : Daca ein & stein a zis asta , inseamna ca tipul , adica respectivul amintit de tine , era un bolovan misogin ( ca era si iudeu , stiu) …prin urmare logica , maria asta curioasa , este vinovata de hiroshima si de nagasaki..nooo? dar ea a platit deja saraca ..
  hai sa fiu serioasa , e ok . ce-ai zis profetule, eu doar fac un pic de mishto de cei care descopera noi lumi si noi civilizatii ..si nu stiu ce sa faca cu ele ..Pe mine m-a scos din pepeni , cand am aflat ca femeile n-au avut drept de vot pana prin anii ’60 ..in cel mai tare teritoriu din lume , care poarta numele lui amerigo si vespuci . Hai sa ne mai auzim , frumos…
  Cine puii lui e einstein asta , ca toata protipendada il citeaza ????? Practic, n-a facut nimic , a emis doar teorii .

 3. ion says:

  Si teoriile sunt nimic.

 4. Ana lu'Manole says:

  adica , profetul e profet si imbracat si-n pielea goala ?
  adica , profetul , doar enunta si nu si explica ?
  adica , profetii sunt prophani , sau doar fani ?
  fuck all prophets!
  aaa ? ceva reactii ???

 5. c says:

  pai este normal sa fie bagat in fata einstein care este parte din conspiratia actuala iar unul ca tesla adevaratul geniu a murit ca un necunoscut si lumea crede despre el ca a facut un magnetofon

Spune-ţi părerea despre film

loading...