ALEGE UNUL DINTRE PLAYERELE DE MAI JOS PENTRU PENTRU A VIZIONA FILMUL
7.8
15 Like-uri
Bazat pe romanul omonim scris de Patrick Ness, „A Monster Calls” este povestea emoționantă a unui băiat cu o copilărie umbrită de boala gravă a mamei sale și vizitele nocturne ale unui monstru milenar. În fiecare seară, Conor merge la culcare cu teamă și speranța ca măcar o noapte să aibă un somn liniștit. Inevitabil însă, imediat după miezul nopții, are același coșmar: din întunericul nopții, vântul îi aduce la fereastră un monstru înspăimântător. Acesta îi va spune trei povești impresionante, după care îi va cere ceva cu adevărat important în schimb. Cu ajutorul acestui monstru, Conor va descoperi compasiunea, dragostea și câțiva aliați pe care se va putea baza necondiționat, în ciuda greutăților care îl încearcă.
Categorii: Drama, Fantezie
Data: 28 ianuarie 2017
Accesări: 1871
 1. Black Johnny says:

  Hmmm…initial am crezut ca ar fi o simpla fantezie cu un pusti care isi traieste propriul cosmar…mai cu un bau-bau…mai cu un monstru…mai cu un pishi in pat…Filmul are mult mai multa profunzime…in definitiv el vorbeste despre drama pe care ar purta-o in suflet orice copil ce-si vede mama fiindu-i pe moarte…momentul atat de greu al acestei despartiri…moment greu atat pentru pusti, care intelege ca singur va fi prin viata, fara sprijinul si sfatul mamei (astfel devenind egoist si neimpacandu-se cu ideea de a o lasa sa plece), insa vorbim si despre durerea parintelui, care stie ca-si va lasa copilul aici, prada acestei vieti…
  Spre finalul filmului, monstrul spune ceva foarte frumos si adevarat pustiului: „Crezi confortabil in minciuni cand stii adevarurile care fac aceste minciuni necesare. La final, Conor, nu este important ce crezi. E important doar ceea ce faci.”
  Oare nu asa ni se intampla de cele mai multe ori?!… Vizionare placuta!

 2. Black Johnny says:

  Aaaaaa…pai nici aici nu apare mesajul scris de aproape 24 de ore???? Admine…admine…ramai far’ de paine… Serios acum…de ce se intampla asa??

 3. Anonim says:

  dureros foarte dureros

Spune-ţi părerea despre film

loading...