ALEGE UNUL DINTRE PLAYERELE DE MAI JOS PENTRU PENTRU A VIZIONA FILMUL
6.0
7 Like-uri
Actiunea se petrece în doua etape. 1911-1916. Printul Andrei Morudzi, duce la Paris si Monte Carlo o intensa viata mondena, reusind sa-si piarda întreaga avere din pricina calatoriilor, a jocurilor de noroc, a femeilor si a numeroaselor petreceri. 1935. Îl regasim pe print, batrân, traind într-o ciudata izolare la castelul sau din România. I-au ramas doar acest castel cazut în ruina, pamântul aferent lui, un valet si 3 cai splendizi.
Categorii: Drama, Romantice
Data: 1 noiembrie 2018
Accesări: 1989
Etichete: 2004, Express, orient
  1. Marian says:

    Nu intamplator Sergiu Nicolaescu a realizat acest film spre sfarsitul carierei sale ca actor si regizor,parte din faptele si actiunile filmului se potrivesc vietii duse de celebrul regizor,desi a trait si a creat in perioada comunista Sergiu Nicolaescu a beneficiat de un statut aparte,extrem de apreciat de public si chiar de conducerea din acea vreme a avut libertatea si puterea sa convinga conducerea comunista sa ii permita sa creeze unele dintre cele mai bune filme romanesti,Sergiu a stiut sa creeze filme formidabile,de la comedie-Nea Marin miliardar la filme de actiune-seria comisarului Miclovan,istorie-Mihai Vireazul,dragoste si pasiune-Orient Expres,poate cel mai bun si mai prolific actor si regizor roman Sergiu Nicolaescu ramane in istoria cinematografiei romane si nu numai ca cel mai indragit regizor si ramane in topul celor mai mari incasari ale filmelor sale,respect maestre,nu te vom uita niciodata!

  2. marcel popa says:

    Am vrut si eu sa scriu despre acest film dar nu gaseam cuvinte.Sant de acord cu ce a scris Marian,Sergiu Nicolaescu a fost unic in cinematografia romaneasca.Acest film are ceva aparte ,este trist ,este frumos ,are muzica buna si Dan Bittman este perfect ales in acest rol.Numai Sergiu facea asemene filme .

Spune-ţi părerea despre film

loading...