ALEGE UNUL DINTRE PLAYERELE DE MAI JOS PENTRU PENTRU A VIZIONA FILMUL
7.2
25 Like-uri
Outlaw King (2018) se concentrează asupra figurii lui Robert Bruce și a luptei sale împotriva opresiunii engleze în Războiul de Independență. Pelicula este o poveste epică despre legendarul Rege al Scoției, Robert Bruce, și lupta sa de a recâștiga controlul asupra Scoției, după ce a fost declarat proscris de către regele Angliei pentru că s-a întronat rege al Scoției și a provocat Războiul Civil. În Scoția secolului al XIV-lea, Robert I, „regele proscris”, și-a folosit istețimea și curajul să se lupte împreună cu armatele sale în Războiul de Independență Scoțian. Cu scopul de a combate armata britanică ocupantă, mult mai mare și mai bine dotată, Robert Bruce a reușit să elibereze Scoția de opresiunea engleză și să-și conducă poporul către libertate.
Categorii: Actiune, Biografic, Drama
Data: 10 noiembrie 2018
Accesări: 292
 1. Ivan says:

  Merita vizionat nota 8,5

 2. lolapoczi. says:

  Da, foarte bun ,merita vazu!

 3. Jon! says:

  HONOR!

 4. Virgil says:

  Due nota 11. Super

 5. marcel popa says:

  interesant film .

 6. viorel says:

  m-a dus gandul la outlander

 7. marcel popa says:

  Pe Wiliam Wallace din acest film care este taiat bucati si atarnat sa il vada Scotieni la jucat Mel Gibson in Braveheart.In acest film joaca fiul lui Wallace.Un film dur cum erau acele vremuri ale anilor 1300 cu regele Eduard II.

 8. Anonim says:

  O panarama de film cu actori de mana a doua si o realizare ce lasa de dorit..

 9. dragos says:

  un film foarte frumos

 10. Nico says:

  Un film foarte bine realizat, emotionant, actorii au intrat foarte bine in roluri: Recomand vizionarea si sigur am sa/l revad cu plăcere.

 11. coco says:

  foarte bun

Spune-ţi părerea despre film