ALEGE UNUL DINTRE PLAYERELE DE MAI JOS PENTRU PENTRU A VIZIONA FILMUL
5.0
3 Like-uri
O victima adulta a abuzului sexual in randul copiilor se confrunta cu ororile trecutului sau.
Categorii: Drama
Data: 16 septembrie 2018
Accesări: 220
Etichete: 2017, romans
 1. Tokarev_TT says:

  Un film extraordinar,Orlando Bloom magnific !

 2. Renate says:

  absolut impresionant

 3. Renate says:

  revin pentru ca acum am vazut nota acestui film, ceea ce ma intriga la maxim! faptul ca filme de nota 3 sunt cotate cu nota 8 ( si nu putine) iar filme ca acesta e notat cu 5 desi filmul nu are cum sa fie sub 7 demonstreaza in ce lume superficiala, ignoranta si lipsita de orice simt al valorilor reale, autentice, traim. Nu m-am topit niciodata dupa Orlando Bloom, dar prestatia lui actoriceasca din acest film m-a lasat fara aer, fara cuvinte, performanta de Oscar. Poate de la acest film incolo ofertele acestui actor vor fi pe masura talentului lui. Repet, un film absolut impresionant, un actor ce s -a autodepasit, un rol extrem de greu si solicitant, un subiect sensibil, multumesc pentru acest film adevarat.

 4. Samsungul says:

  Dacă o sa ai vreodată șansa, te rog sa vezi acest film. E fenomenal! Psihologic de un nivel zguduitor.
  Cotarea ca și notă e bineînțeles cel puțin hilară. Dovada faptului că notarea se face arbitrar, după conurile de brad mentale ale cuiva.
  Orlando, joacă splendid, face un rol cu adevărat magnific.
  Oscar-urile sunt nișe premii la fel de penibile ca și conurile alt-câtorva, așadar nu sunt necesare premii aici, căci recunoașterea ca și valoare actoricească e imediată și limpede. Fără putință de tăgadă.
  Iertarea, oh iertarea aduce cu adevărat eliberarea. Mecanismul psihologic e limpede evidențiat, însă vai, de ce forță morală e nevoie la un om. Imensă.
  Aleluia!

 5. Anonim says:

  wow

 6. doina says:

  impecabil jucat de absolut toti actorii, scenariu , regie, mesajul transmis …

Spune-ţi părerea despre film

loading...