ALEGE UNUL DINTRE PLAYERELE DE MAI JOS PENTRU PENTRU A VIZIONA FILMUL
7.9
16 Like-uri
The Shape of Water (2017) este o poveste situată pe fundalul Războiului Rece, în America, în jurul anului 1963 Într-un laborator guvernamental ascuns, de înaltă securitate, singuratica Elisa este prinsă într-o viață a tăcerii și izolării. Elisa este o angajată mută care se ocupă de curățarea unei structuri guvernamentale ce ascunde laboratoarele secrete. Curând, viața tinerei Elisa se schimbă pentru totdeauna atunci când ea și colega ei Zelda descoperă un experiment catalogat ca fiind secret. Într-un rezervor de apă, trăiește o ființă misterioasă, unică: o anomalie naturală, un bărbat amfibie, care trăiește închis și este victima mai multor experimente. Treptat, Elisa începe să simtă simpatie pentru această ființă stranie, iar între cei doi se stabilește o legătură puternică. Dincolo de cuvinte, ea simte că el este singurul care o vede așa cum este ea, și se hotărește să-l elibereze. Dar, lumea reală nu este un loc sigur pentru un om cu aceste caracteristici. Oare care va fi deznodământul?
Categorii: Aventura, Drama, Fantezie
Data: 23 ianuarie 2018
Accesări: 649
Etichete: 2017, shape, Water
 1. Renate says:

  12 nominalizari la Oscar 2018, film interesant, foarte bine realizat

 2. carmen says:

  interesant

 3. Dany says:

  Film inposibil Oscarul 2018 a fost aruncat la gunoi, pana aici am fost fan sf dar m-am lecuit cu panarama asta de film , este dovada palpabila cum nu se mai fac filme totul a devenit pornografie , vulgaritate si imoralitate ridicat la rang de arta , nu mai vezi un film fara anjuraturi ,scene scarboase si lipsite de esenta Vin nepoti la mine si imi este frica sa le pun un film pe care nu l-am vazut dinainte !!!

 4. Black Johnny says:

  7,9…destul de mult, sincer! Desi filmul este interesant…intr-un fel… In schimb muzica filmului este…mmmm…adorabila. Auditie placuta! si…Vizionare placuta!

 5. alex says:

  naspa

Spune-ţi părerea despre film

loading...