ALEGE UNUL DINTRE PLAYERELE DE MAI JOS PENTRU PENTRU A VIZIONA FILMUL
5.7
1 Like-uri
Hibrid este un thriller care se desfășoară în lumea ingineriei genetice și poartă marca regizorului Vicenzo Natali, realizatorul filmului Cube, care a spart tiparele genului SF și a făcut istorie. Protagoniștii sunt Adrien Brody (Frații Bloom, Pianistul, etc.), Sarah Polley (Dawn of the Dead, Secret Life of Words, Mr. Nobody) și Delphine Chanéac (Madame Hollywood, Brice de Nice). Clive (Adrien Brody) și Elsa (Sarah Polley) sunt adevărate superstaruri în lumea experimentelor genetice. Cei doi și-au câștigat faima combinând ADN-ul provenit de la specii diferite de animale pentru a crea hibrizi bizari. Se iubesc unul pe celălalt la fel de mult precum își iubesc munca. Dar acum vor să treacă la nivelul următor al carierei lor, dar, poate, și al evoluției: să combine ADN uman cu ADN animal.
Categorii: Drama, Horror, Sci-Fi
Data: 3 octombrie 2018
Accesări: 102
Etichete: 2009, hibrid, splice
 1. Ivan says:

  Nota 6,5

 2. Anonim says:

  BUN !

 3. whistler says:

  Foarte bun ! Excelent ! Extraordinar !
  ..e de gandit , pt ca in fiecare din noi cred ca exista , vorba unuia pe numele lui dostoievski, un inger si-un demon ..depinde pe cine hranesti ! Super !

 4. Black Johnny says:

  Tema filmului nu este noua…faptul ca unor oameni le place sa se joace de-a Dumnezeu…are drept rezultat, esecul! Ba mai mult, consecintele sunt absolut grave…Vorbim sau nu de pasii inalti ai stiintei, de scopurile nobile sau nu ale acestor „creatori”…un lucru este cert…Doar EL a reusit sa gaseasca echilibrul si armonia in tot si-n toate! Este un film al carui subiect pe mine ma oripiliaza, desi l-am urmarit cu atentie…
  Vizionare placuta!

Spune-ţi părerea despre film

loading...