ALEGE UNUL DINTRE PLAYERELE DE MAI JOS PENTRU PENTRU A VIZIONA FILMUL
5.9
11 Like-uri
The Catcher Was a Spy (2018) urmărește povestea lui Moe Berg, un jucător de baseball care s-a alăturat efortului de război în timpul celui de-al Doilea Război Mondial și a servit ca spion pentru guvernul S.U.A. În mijlocul celui de-al Doilea Război Mondial, jucătorul de basseball Moe Berg este pregătit să se alăture unei noi echipe: Biroul de Servicii de Securitate, precursorul CIA-ului. Un jucător neobișnuit, eruditul absolvent al Ivy League, vorbește nouă limbi străine și este un oaspete cunoscut la un spectacol popular de televiziune. În ciuda celebrității sale, Berg este o enigmă, un bărbat închis în sine, cu o abilitate pentru păstrarea secretelor. Spionul novice este instruit rapid și trimis pe teren pentru a-l opri pe omul de știință german, Werner Heisenberg, înainte să construiască o bombă atomică pentru naziști. Un thriller politic fascinant, „The Catcher Was a Spy” spune una dintre cele mai necunoscute povestiri ale spionajului american.
Categorii: Biografic, Drama, Razboi
Data: 1 iulie 2018
Accesări: 349
Etichete: 2018, catcher, spy:
 1. Comy says:

  Se continua promovarea LGBT prin toate mijloacele. Ma intreb la ce suma or fi ajuns pana acum, ca in ultimul timp greu mai gasesc un film in care sa nu isi bage mana imputita cei din LGBT…

 2. raul says:

  Bine de stiut.

 3. Dayana says:

  Bun filmul! Merita vazut!

 4. ted says:

  nu cred ca am putea vorbi (doar) de sume… mai degraba, ar fi bine de stiut ca tot ce iese din HollyWood(si nu numai) e manipulativ, si promoveaza „libertati ca” LGBT si chiar mai mult… Ideea :”do what thy will” despre viata, care provoaca razmerita si mari pagube in familiile crestine.
  Pana la urma, e vorba de umanism vs. Teism.
  Daca fiecare dintre noi am face „tot ce vor muschii nostrii”… fara a avea vre-un standard moral, atunci lumea s-ar autodistruge in scurta vreme. Asta este „democratia” care ne calauzeste spre anarhie.

Spune-ţi părerea despre film

loading...