ALEGE UNUL DINTRE PLAYERELE DE MAI JOS PENTRU PENTRU A VIZIONA FILMUL
6.2
2 Like-uri
In Harm’s Way 2017 hd subtitrat in romana – După ce atacul asupra Pearl Harbour a afectat moralul americanilor, FDR a decis ca bomba Tokyo să fie revanșată, pentru a ridica speranțele publicului. Avioanele bombardament conduse de Lt. Col. Jimmy Doolittle au bombardat cu succes Tokyo, dar după ce și-au îndeplinit misiunea, au rămas fără combustibil și au fost forțați să se salveze în China ocupată. Un tânăr pilot, Jack Turner (Emile Hirsch), este ascuns de forțele japoneze brutale de către sătenii locali, inclusiv o văduvă pe nume Ying (Crystal Liu). In Harm’s Way 2017 hd subtitrat in romana
Categorii: Istoric, Razboi, Romantice
Data: 30 noiembrie 2018
Accesări: 38
Etichete: 2017, Chinese, fang, fei, feng, harms, huo, Widow
 1. popeasca says:

  ca si persoana fizica vorbesc , aici , in scris :
  deci , n-am inteles niciodata motivele razboaielor ..si mai ales ..mondiale ..
  FILMULASTATEATACALALINGURICA
  hai sa fim oameni seriosi
  TOATE RAZBOAIELE SUNT HOTII LA DRUMUL MARE AL ISTORIEI asteia de cacat.
  Deci ?? Traim , inca in barbarie ?
  ..se pare ca da !!

 2. J. Walker says:

  Mie mi-a placut filmul, pe Emile Hirsch nu l-am mai vazut din Into the Wild, iar pe Liu Crystal Yifei doar ce-am descoperit-o ..si mai-mai ca-ti vine sa-ti lasi iubita pt o excursie in China (sper sa nu ma auda )

 3. Alin says:

  slabutz….

 4. CIUBI says:

  250000 de civili chinezi macelariti de de catre ucigasii japonezi , SUA a-r trebuii sa fie vesnic recunoscatoare CHINEI pentru acest fapt , si toate acestea ,. Atatia oameni au murit nevinovati pentru a scapa 56 de vacari neciopliti ! SUA trebuia sa ridice un monument pe teritoriul sau in memoria si pentru sacrificiul lor! INGRATI SI NEMERNICI !

Spune-ţi părerea despre film

loading...