ALEGE UNUL DINTRE PLAYERELE DE MAI JOS PENTRU PENTRU A VIZIONA FILMUL
5.5
8 Like-uri
Când un grup de adolescenți dezvoltă în mod misterios noi abilități puternice, ei sunt considerați o amenințare de către Guvern și sunt reținuți. Ruby un tânăr de 16 ani, unul dintre cei mai puternici tineri din câți s-au întâlnit, scapă din tabără și se alătură unui grup de tineri fugari în căutarea unui refugiu sigur. În curând noua familie realizează că într-o lume în care adulții i-au trădat, fuga nu este suficientă și trebuie să reziste folosindu-și puterea comună pentru a prelua controlul asupra viitorului lor.
Categorii: Sci-Fi, Thriller
Data: 8 octombrie 2018
Accesări: 153
 1. Ana Lu' Manole says:

  Este excelent , era sa-l inchid si sa-l vad duminica dimineata , dar, pe la minutul 30 , m-a bagat in priza , si m-a pus pe ganduri .
  Parca am vazut un film facut de doi regizori , DAR BUN !
  Daca vreau sa ma dau desteapta , asa cum m-a facut mama , o sa completez ca acest film este o parabola despre societatea in care ne-am nascut ..si care societate (fu.k society) nu ne lasa sa ne vedem naibii de viata noastra
  Nu sunt para-lela cu normalitatea , sunt chiar normala ORANJE! ca golden gate ! pe bune ! sa nu cumva sa ma enervati !

 2. george says:

  frumos film ! nota 10 !

 3. Eu says:

  Foarte bun.ma astept la o continuare.

 4. Black Johnny says:

  Un film relativ frumos…m-as opri la acest calificativ, pentru ca in viziunea mea, ii lipsesc destule ingrediente pentru a-l face…”bun-super-marfa-minunat-wow”…Cum imi place mie sa spun, este un film de vineri seara la PROTV… Revenind totusi la film…eterna si fascinanta tema – „iubirea invinge tot”, este prezenta si in acest film; firul epic ramanand acelasi, doar „armele” acestei lupte difera, facand astfel un film de categoria Sci-Fi / Thriller…(i-as adauga si Romance).
  Cum spuneam la inceput, „un film frumos”…insa isi merita nota 5.5! Vizionare frumosa!…(in lipsa de altceva)

 5. Anonim says:

  Mie mi-a plăcut, un film curățel.

  Dar… la fel ca și in tipicul filmelor de gen apocaliptic si post-apocaliptic americane…nu are variante pentru viitoarele comunități de oameni, fie ei singuri, fie asistați de vreun guvern sau altul, cu puteri telechinezice sau profund iluminate de vreun factor X.
  Pur și simplu canci viitor, nema organizare socială în imaginația omului modern care nu vrea…sau poate chiar nu poate o lume buna si blânda fără soldați si bani, guverne si alte prostii religioase.

  Although, lirismul filmului si lacrimile lui Ruby, m-au cucerit. Nota 10 si de de la mine.

 6. Ady says:

  sincer,nu este ceva deosebit.un film(destul de previzibil) pentru adolescenti rebeli.nota 7 de la mine

 7. costelino says:

  este un film excelent, pentru iubitorii genului, un film captivant care merita vazut. nu il ratati

Spune-ţi părerea despre film

loading...