ALEGE UNUL DINTRE PLAYERELE DE MAI JOS PENTRU PENTRU A VIZIONA FILMUL
6.4
16 Like-uri
La sfârşitul anilor 600, în timpul dinastiei Tang, împăratul chinez Taizong a încercat să cucerească Goguryeo, un regat din peninsula coreeană. Între Taizong , însoţit de cei 200.000 de soldaţi ai săi, şi capitala Goguryeo, este fortăreaţa Ansi, care este apărată de Yang Manchun, considerat trădător de generalii din Goguryeo, şi armata sa relativ mică, de doar câteva mii. Manchun are puţine şanse în faţa ambiţiilor imperialiste ale lui Taizong şi a statului chinez. Şi asta nu e singura problemă a lui Manchun. Rivalul său din capitală, generalul Yeon, a trimis un asasin, un cadet, pe tânărul Samul originar din Ansi, să se insinueze în cercul lui Manchun şi să-l asasineze.
Categorii: Actiune, Istoric, Razboi
Data: 4 noiembrie 2018
Accesări: 245
Etichete: 2018, Battle, Great
 1. cristian says:

  Un film bun, nu sunt un critic de film, mie mi’a placut, recomand! Noroc si SANATATE!

 2. Anonim says:

  frumos…

 3. vali says:

  mi-a placut filmul..

 4. Timo says:

  Un film de exceptie….NOTA 10 PLUS!

 5. Ivan says:

  Merita vizionat 10

 6. Marian says:

  Frumos mia placut

 7. mihai says:

  bun filmul!!

 8. floricel says:

  Un film deosebit …Recomand …

 9. eu says:

  frumos

 10. Marian says:

  Foarte bun,incredibil de bine realizat,de undeau avutatatia cai? In ziua de azi este din ce in ce mai greu de realizat un film de asemenea proportii din lipsa miilor de cai necesari,a miilor de figuranti cu armuri si echipamente,etc. In ultima vreme chinezii si coreenii depasesc cu mult filmele istorice si de razboi americane facute pe calculator si cu bugete mici!Felicitari tarilor asiatice pentru asemenea filme,acord acestui film nota 9 cu felicitari!

 11. sextagenaru says:

  DOBITOCULE, dute si te spala in gura ca puti, cat despre film, numai Serigiu Nicolascu i-ar fi putut da o nota corecta

 12. DORIAN says:

  Puteti sa va certati cat vreti. Filmele istorice sunt cele mai frumoase, nu conteaza din ce regiune a lumii face parte. Asa sa scris istoria, CU SANGE

Spune-ţi părerea despre film

loading...