ALEGE UNUL DINTRE PLAYERELE DE MAI JOS PENTRU PENTRU A VIZIONA FILMUL
4.4
5 Like-uri
The Little Mermaid 2018 online subtitrat in romana – În timp ce călătoresc într-un oraș mic din Mississippi pentru a investiga istoria unei femei despre care se presupune că ar fi o sirenă legendară, un tânăr reporter și sora sa mai mică descoperă o creatură frumoasă și feerică despre care ei cred cu adevărat că este o sirenă reală. Sirena este o interpretă de circ, cunoscută sub numele de „Sirena din Mississippi”, iar situația sa nefericită o inspiră pe fetiță să creadă nu numai în creaturile subacvatice ale mitului, ci și să încearce să o elibereze pe aceasta din captivitate. Vor reuși cei doi să-i redea libertatea sirenei și să o salveze de primejdiosul destin al captivității sale? The Little Mermaid 2018 online subtitrat in romana
Categorii: Aventura, Drama, Fantezie
Data: 4 decembrie 2018
Accesări: 39
Etichete: 2018, mermaid
 1. luminita de craciun says:

  foaartee frumos …frumos ..frumos

 2. Marc says:

  Un film de Craciun. O sirena cu ochi maron n-am mai vazut. Distractiv, dar nu un film mare. Un pic lung. Siropos, pentru dame frustrate…Scuzati-ma damelor frustrate, daca n-o sa va placa!

 3. Iuliana says:

  Foarte frumos…

 4. Mos Gerila says:

  Cine a dat nota asta mica acesstui film , a uitat ca sirena , nu doar simbolic, este incarnarea trairii noastre sufletesti.
  Foarte bun pt mine. Nota 10. Ideea conteaza !

 5. IOANA says:

  FRUMOS

Spune-ţi părerea despre film