ALEGE UNUL DINTRE PLAYERELE DE MAI JOS PENTRU PENTRU A VIZIONA FILMUL
7.5
2 Like-uri
Când membrii unui mic sat indonezian îndrăznesc să fure de la Triadele ce fac trafic cu droguri, ei sunt masacraţi rapid, ca un mesaj pentru viitorii hoţi. Totuși o tânără rămâne în viaţă. Reina, tânăra rămasă în viață, mărturiseşte despre măcelul îngrozitor chiar mamei sale, cum bărbatul care avea sarcina sa-i ucidă, şi-a îndreptat pistolul spre ceilalţi săteni, omorându-i, şi cruţându-i doar ei viaţa. Ito, barbatul care a făcut aşa ceva, ia o decizie în acel moment de la care nu se poate întoarce şi, în timp ce-şi salvează viaţa, s-ar putea să-şi salveze şi sufletul. Dar, acţiunea lui are consecinţe dintre cele mai grave. Şi aceste consecinţe includ necesitatea de a-şi face drum cu arma în mână prin jumătate din Indonezia, lăsând o mulţime de cadavre şi un râu de sânge în urma lui.
Categorii: Actiune, Thriller
Data: 21 octombrie 2018
Accesări: 235
Etichete: 2018, night
 1. Ana lu. Manole says:

  Noaptea vine pt unii
  dimineata pt altii .

 2. Vio says:

  Sangeros film,nu am mai vazut asa ceva pana acum .

 3. pica says:

  bun

 4. Black Johnny says:

  Ptiu…n-am vazut inca filmul, insa descrierea oficiala ma baga in dilema…veche?( nu,ca asta-i noua)…Deci a mers ala JUMATATE DE INDONEZIE, LASAND IN URMA LUI RAU DE SANGE????????…mai sunt locuitori p’acolo?????…frateee…tzunami…cutremure…inundatii…acum mai trece si asta de „rade tot la populatie”…clar…cred ca au mai ramas doar vreo 2-3…cat sa inchida si astia lumina… Sa vedem,zic!

 5. Anonim says:

  jony zic ca esti prost facut gramada ba baiatule

 6. Black Johnny says:

  Aaaaaaa…Mai exista „Nora pentru fiul meu”??????… chiar nu am rezistat mai mult de 35min…si totusi asa de mult, crezand ca pentru nota asta…na’ merita sa ai putzintica rabdare…insa pana la urma chiar a trebuit sa opresc filmul…De unde-or veni filmele astea cu asa note mari…nu pot sa-mi dau seama…7.5????? Pentru „abatorul asta”????? No-no-no…Incercati cu altceva, nu va pierdeti vremea…parerea mea…

 7. Ivan says:

  Merita nota 7

 8. Flo says:

  Porcărie…ca chinezăriile din 86.

 9. Black Johnny says:

  Cred ca ai uitat sa atasezi un „e” la verb! Eu cred ca este mai aproape de adevar!

 10. tegla daniel says:

  E tragic si nu este recomandat copiilor si femeilor slabe de inima.Actiune este suficienta

Spune-ţi părerea despre film

loading...