ALEGE UNUL DINTRE PLAYERELE DE MAI JOS PENTRU PENTRU A VIZIONA FILMUL
Player 1
Player 2
Player 3
Player 4
Player 5
Player 6
Trailer
3.8
8 Like-uri
The Thinning: New World Order 2018 subtitrat in romana – Laina Michaels devine o țintă a campaniei prezidențiale Machiavelli a guvernatorului Dean Redding, după ce și-a riscat viața pentru a expune corupția testului de subțiere, un examen de aptitudini administrat studenților în încercarea de a controla suprapopularea într-o lume muribundă. Blake Redding (Paul), prins și înrobit într-o tabără secretă de lucru subterană, trebuie să lupte pentru a se reconecta cu dragostea vieții sale și pentru a face ceea ce nici un student nu a reușit înainte: să scape. The Thinning: New World Order 2018 subtitrat in romana
Categorii: Actiune, Drama, Horror
Data: 16 ianuarie 2019
Accesări: 474
Etichete: 2018, order, thinning, World
 1. SORIN says:

  In primul rand nu e incadrat bine la actiune,drama ,horror?filmul este SF ca si primul film care a fost incadrat corect nu poate fi un film icadrat la o categorie si continuarea la alta!actiunea filmului este o fictiune cel care a scris sinopsisul nu a vazut filmul probabil!

 2. Ivan says:

  Super nota 9

 3. Florin says:

  4

 4. Pulica says:

  7,5

 5. andrei says:

  Filmul e super misto dar se pare ca o sa mai fie si partea a 2 a merita vizionat!

 6. Anonim says:

  NWO New World Order (Deep State .Deep Shadow ,Illuminati)# Rockefeller # un sistem care ne controleaza (dute la lucru ,acasa, tv , somn, a 2zi la fel si toata viata. ) nu este doar un film Sf este realitatea.

Spune-ţi părerea despre film