ALEGE UNUL DINTRE PLAYERELE DE MAI JOS PENTRU PENTRU A VIZIONA FILMUL
7.1
8 Like-uri
Thor trebuie să salveze Pământul şi Cele Nouă Regate de un inamic redutabil, gata să-şi subordoneze întreg universul. După evenimentele din Thor şi The Avengers, zeul luptă pentru a reinstaura ordinea în cosmos, însă o străveche rasă în frunte cu răzbunătorul Malekith se întoarce pentru a trimite Universul înapoi în întuneric. Confruntat cu un duşman pe care nici măcar Odin şi Asgardul nu-l pot opri, Thor se aruncă într-una dintre cele mai periculoase şi mai personale aventuri de până acum, care-l va readuce lângă Jane Foster şi care îl va forţa să sacrifice totul pentru a salva omenirea.
Data: 9 octombrie 2018
Accesări: 3785
  1. Ana lu' Manole says:

    Mie cel mai mult imi place ”Thor Ragnarok” , mai ales cand tipul se prinde de poanta si pricepe ca nu trebuie sa impiedice apocalipsa , ci s-o lase in pace , sa-si faca mendrele , ca-i trece pana la urma urmei .
    Dar si acesta e bun ….ca si adminul acestui site, care baga 1000 de filme pe zi , din care eu tre sa selectez , ce-mi face bine si ce nuuuu-mi face bine , e si asta o lectie (pt mine) ca sa selectez graul de neghina .(am scris asta pt cei carora le plac povestile ..)
    Orisicum , multumesc mumos !

  2. Daniel says:

    Foarte frumos, fiecare moment mai plin de suspans decat precedentul, recomand cu incredere

Spune-ţi părerea despre film

loading...