ALEGE UNUL DINTRE PLAYERELE DE MAI JOS PENTRU PENTRU A VIZIONA FILMUL
4.6
71 Like-uri
În Saga Amurg: Lună Nouă, cel de-al doilea film al celebrei serii:Amurg, idila dintre vampir și o muritoare prinde un nou contur atunci când Bella Swan (Kristen Stewart) se adâncește în secretele lumii supranaturale - din care își dorește atât de mult să facă parte - numai pentru a se regăsi într-un pericol cu mult mai mare decât înainte.
Categorii: Aventura, Drama, Fantezie
Data: 10 octombrie 2018
Accesări: 14833
 1. Ana lu' Manole says:

  Nu stiu de ce ?! , dar nu-mi place de nici o culoare prostioara asta de film.
  Totusi , pentru ca-s o fire analitica si un pic glumeata , o sa mai spun ca actorii aia principali, au asa o moaca , de parca ar fi ”bolnaviciosi”..pai mai nene , ori esti vampir sanatos si zdravan , ..ori du-te si trateaza-te !

 2. Ana lu' Manole says:

  Nooo…cu mine nu merge asa , dragule de administrator de site : daca WhatUp-ul e in timp real , daca toate comunicatiile-s in timp real ..tu administratorule, ma lasi sa astept pana cand comunicarea mea devine antica , veche si de demult ??? Oi fi bagand tu 20.000 de filme pe zi , dar , te rog eu mumos sa postezi comm-urile in timp real si sa fie bine , pt toti !
  ALTFEL , imi creezi impresia , ca ori esti la ski in australia, ori te plimbi prin Costa Rico ..ori vrei sa ma ametesti de cap cu 20.000 de filme postate / zi ? !
  Ce-am zis , nu te impiedica sa te distrezi ..si sper sa ajungi la 116 ani curatandu-ti vasele …si fara pistrui…Hai , nu zau , vad ca esti baiat destept , si nu te jenezi cu una cu doua , dar please, doar 5 filme pe zi , e OK! ..ca sa putem si noi privitorii sa comunicam intre noi . T.Y. !

 3. Ana lu' Manole says:

  Exact ce spuneam mai acu cateva zile : ia nene filme la kil, vedeti-le , ca pe mine, administrator ma doare-n paisprezece , datoria mea e sa va dau ”paine si circ”
  ..persoana mea , e persoana mea si nici replicile nu vi le dau in timp util si real ..
  ..ca nu intereseaza pe nimerea …
  SUNT FATA INTUITIVA , aaacesta e numele meu de circarita !

 4. Ana lu' Manole says:

  ..aaa , bine ca n-ai ajuns inca acasa , pt ca uitasem sa-ti spun , sa nu cumva sa-mi dai comm-urile malitioase pe site..ca am si eu prieteni care nu vreau sa vada cat de rea sunt ..alea-s doar pt tine , draga de admin !
  Hai succese ! dar chestia aia cu timpul real , chiar e pe bune si tin la ea ! De ce ? ..mai gandeste-te !

 5. Ana lu' Manole says:

  Daca o tii tot asa , o sa cred ca ma iubesti , si s-ar putea sa te chem la cina ..acasa la parintii mei ,,ha ! ..cred ca-ti faceai iluzii ..e bune si iluziile , dar daca esti in desert ..ti-ai cam pus-o ! ca te-ntalnesti cu o fata care se cheama ”morgana ”

Spune-ţi părerea despre film

loading...