ALEGE UNUL DINTRE PLAYERELE DE MAI JOS PENTRU PENTRU A VIZIONA FILMUL
7.7
14 Like-uri
Stabilit în viitorul apropiat, Upgrade (2018) înfățișează o lume în care tehnologia controlează aproape toate aspectele vieții. În această realitate este scufundat un tehnofob, Gray, a cărui lume este dată peste cap când soția sa este ucisă, iar singura sa speranță de răzbunare devine un implant de cip experimental numit „Stem”. După ce soția lui a fost ucisă în timpul unui jaf brutal, iar el rămâne paralizat, Gray Trace este abordat de un inventator miliardar cu un tratament experimental care îi poate actualiza corpul și reactiva mușchii atrofiați. Tratamentul, un implant de inteligență artificială numit „Stem”, îi oferă lui Gray abilități fizice dincolo de tot ceea ce a experimentat până acum și șansa de a se răzbuna împotriva celor care i-au ucis soția și l-au lăsat să moară.
Categorii: Actiune, Horror, Sci-Fi
Data: 11 august 2018
Accesări: 51
Etichete: 2018, upgrade
 1. Anonim says:

  ce parere sa imi spun , dupa Trailer nu am nici o parere , daca vedeam filmul puteam sa imi spun parerea , asa ca deocamdata cand vad un film incomplet am o parere foarte proasta

 2. Olivia says:

  Bunicel! Merita vazut!

 3. pt anonim says:

  rad de 3 zile de ce a scris anonimul…..de asta e necesar pt o comedie perfecta….inocenta stupizeniei……multumesc simple d,esprit ….

 4. bLiZarrd says:

  filmul este slab, totul este plauzibil in film din primele 5 min, pierdere de vreme..pune si tu filme mai bune.

Spune-ţi părerea despre film

loading...