ALEGE UNUL DINTRE PLAYERELE DE MAI JOS PENTRU PENTRU A VIZIONA FILMUL
6.1
0 Like-uri
Daniel Radcliffe si James McAvoy joacă în Victor Frankenstein, o adaptare dinamică și palpitantă a unei povești legendare. Omul de știință radical Victor Frankenstein (McAvoy) și la fel de sclipitorul său protejat Igor Strausman (Radcliffe) împărtășesc o viziune nobilă de a ajuta umanitatea prin cercetarea lor inovatoare în domeniul nemuririi. Dar experimentele lui Victor merg prea departe, și obsesia lui are consecințe oribile. Numai Igor își poate ajuta prietenul să nu cadă pradă nebuniei și să-l scape de creația sa monstruoasă.
Categorii: Drama, Horror, Sci-Fi
Data: 25 octombrie 2018
Accesări: 2193
 1. whistler says:

  ..fac un com anticipativ , pt ca stiu dinainte ca lumea confunda doctorul cu monstrul, rezutatul golemic al creatiei sale , adica al doctului..ceea ce nu-i total gresit , doar partial, Filmul sta in picioare , si de ieri si azi, si pana cand il vom intelege in ce vrea sa ne comunice .
  Renate mi-a sugerat sa nu mai fac pe prostu’ , asa ca , gata cu prostu! ..il trimit la plimbare …
  a propos, cei care au auzit de pinochio, dar n-au citit decat etichetele de pe sticlele de bere ( macar de..) au impresia ca Gepeto l-a facut pe Chuchi , …
  -Ce vroiam sa zice musculatura mea ?
  – Ca , conform, WBA, ”colosul din carpati” poate sa tina piept oricand ”puilor gonflabili” din lum

 2. lacry says:

  super

 3. ioan says:

  excelent…merita vazut….

 4. Ana lu' Manole says:

  Tocmai ce am facut un tur de orizont cu site-uri de filme online si va anunt cu incantare ca acesta unde suntem acum ..It’s alive !
  N-am un lemn la indemana ca sa bat in el..dar pot sa-i urez sanatate max in continuare !

Spune-ţi părerea despre film