ALEGE UNUL DINTRE PLAYERELE DE MAI JOS PENTRU PENTRU A VIZIONA FILMUL
8.1
7 Like-uri
"Zindagi Na Milegi Dobara" spune povestea lui Kabir și a prietenilor săi. Kabir se pregătește să se căsătorească cu logodnica lui Natasha și drept petrecere a burlacilor decide să se întâlnească cu cei mai buni prieteni ai săi din copilărie, Arjun și Imraan, alături de care pornește într-o excursie. Trio-ul porneste spre Spania, unde au de gând să viziteze Costa Brava, Sevilla și Pamplona. În cele trei locații fiecare va propune un sport pe care și-l dorește să-l practice, iar ceilalti doi sunt obligati să-l urmeze pe cel ce propune. Trei persoane, trei locatii și trei sporturi. Aici cei trei o vor întâlni pe frumoasa Laila, a cărei apariție va schimba radical cursul călătoriei lor.
Categorii: Comedie, Drama, Indiene
Data: 29 octombrie 2018
Accesări: 112
 1. Ana lu' Manole says:

  E solar , e de viata , e de-o regizoare indianca naturalizata-n SUA, ..dar ce sa fac daca eu cred exact opusul ?! ca viata mereu ofera sanse peste sanse, doar ca trec pe langa noi..Nepotrivire de caracter ?! sau Orbul gainilor ?! ..

 2. Samsungul says:

  Well, apa e albastra, fiecare clipa traieste-o in prezent, respira aerul nesatios al prezentului, soare, zambete si lucruri frumoase. In rest o indragosteala si dezindragosteala tipica suferintelor. Nu stiu de ce, mie mi-a placut.
  Te salut Ana. kiss

 3. Ivan says:

  Nota 8

 4. Cristian says:

  Bai nenea SamSugii, tu si cu cei de genul tau o sa stricati de tot limba asta pe care ne straduim sa o vorbim, Daca zici cu ,,Well, crezi ca pari mai inteligent? Sau daca nu iti place sa vorbesti romaneste pleaca la englezoi bosulica. Filmul e ok sa’l vezi O DATA…

 5. elaela says:

  scenariul e f bine scris. cei trei prieteni stiau ca nu sunt pe drumul cel bun, excursia i-a dezinhibat, i-a scos din rutina si le-a dat curajul sa recunoasca asta si sa actioneze. e o f buna lectie, pt toti, pt orice situatie de viata. pt cei care scriu pe acest site, lasati rautatea, nu castigati nimic.

Spune-ţi părerea despre film

loading...